24 procent av de muslimska ungdomarna lämnar islam

ISLAM. Enligt de senaste studierna lämnar 24 procent av de unga muslimerna islam och antalet stiger snabbt. Vad är islams framtid? -Pettersson säger att varje muslim som lämnar islam är en framgång men så länge antalet muslimer ökar i Sverige är jag orolig och 76 procent tror tydligen på våldsideologin islam fortfarande.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “24 procent av de muslimska ungdomarna lämnar islam

  1. Dessa bluffmakare, som ljuger lika ”bra” som sin ledare-Stefan, har funnit ett sätt att aldrig behöva bli utvisade till hemlandet. För där ses kristna som paria. Ett sätt att kratta vägen för fortsatt parasiterande.

  2. Ropa inte ”hej” innan ni är över bäcken!
    Traditionen är klanen, familjen, och detta är starkt. Alltså fångas de som blir mer sekulära lätt in i Islam igen. Det finns många skäl, bl a ”giftermål”, besök hos släktingar i hemlandet etc. Återgår dessa till Islam, så blir de samtidigt som mest radikala. Och farligast.

    Eftersom Sverige inte ”vågar” utföra verklig integrering, så kommer passiva muslimer lätt tillbaks till Islam.

    • Nu pratar videon om att 24% av de unga muslimerna i muslimska länder lämnar islam. Inte muslimerna i väst. Här är det nog inte riktigt så många som lämnar eftersom det är striktare kontroll här.

  3. Japp, tack vare internet och plattformar som Youtube får unga muslimer möjligheten att höra sanningen om deras religion och kommer till insikten att den är skit och lämnar den.
    Det är därför som Youtube gör stora ansatser till att ta bort islamkritiska videor från sin plattform medan den låter kristenkritiska och liknande videor ligga kvar, INKLUSIVE videor som bokstavligen hotar alla avfällingar från islam med mord om muslimerna kommer till makten i det land de bor i.

  4. Det riktiga skälet är att de låtsas konvertera till kristna är att då får de asyl för att de kan bli mördade om de kommer hem till långbortistan. Alltså ren bluff.

Kommentera