Otroligt, journalister som verkar göra sitt jobb

BROTTSLIGHET. Göteborgs-Posten granskar kriminalitet och de kriminella gäng som verkar i Göteborg. Det är viktigt och det kommer vi fortsätta göra. Vi kan inte hotas till tystnad, skriver GP:s redaktionschef Johan Sköld.

– Pettersson säger att det finns mycket att göra, taxiföretagare, assistansbolag, tobak och godishandlare, frisörer, torghandlare och många andra som är kulisser för något annat som kriminella och kriminella släktnätverk driver.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Otroligt, journalister som verkar göra sitt jobb

  1. Det är vår verklighet pendeln börjar svänga mot mitten, nu gäller det bara att stoppa den mot att svänga för långt ut mot den andra obehagliga kanten.

  2. Fantastiskt. Dom kanske är rädda om jobben när vinden vänder. Hoppas det sprider sig. Hittills har ju 98 % av journalisterna förstört ryktet för hela yrkeskåren. Det går åt rätt håll. Hoppas det når in även på svt och sr. Det vore en historisk händelse i klass med Berlinmurens fall….. 😃😃👍👍

  3. Detta måste ju stoppas så snart som möjligt. Obehagliga oönskade sanningar måste censureras i ren Pravda anda.

Kommentera