Muhammedaner Mördar

De mordlystna muslimerna i gruppen ISIS lägger inte ut sina dockumentations-videor så ofta som för. Denna video, som är från Egyptens del av Sinai halvön, visar hur de mördar, vad de påstår är en spion utsänd av den Egyptiska armen.

Notera att mördarna är maskerade, troligtvis för att de inte skall få problem när de skall hämta ut bidragen från Svenska Försäkringskassan!

5 thoughts on “Muhammedaner Mördar

  1. En sak är klar offret hade en vilja av stål, inte med en min visade han rädsla fastän han visste vad som skulle komma.
    De som älskar sekten, dess metoder och stora kärlek till mänskligheten, får skynda sig att lära sig arabiska för att veta varför de dör då den stunden kommer.

  2. Ur texten ovan: ”mördarna är maskerade, troligtvis för att de inte skall få problem när de skall hämta ut bidragen från Svenska Försäkringskassan”…(förmodligen väl medvetna om de bidrag som väntar i Sverige)

    Men enligt Morgan Johansson så får IS-återvändare inte någon fungerande information av polis och socialtjänst, och efterlyser därför en bättre vägledning i hanteringen. Stor-Göteborgs polischef Erik Nord vill istället kunna ta ifrån svenska jihadister deras pass och medborgarskap. Men det vill inte Morgan Johansson, som säger: ”- Vi kan inte göra människor statslösa. Om man har blivit medborgare i Sverige så är det det som gäller…” Terrorforskaren Magnus Ranstorp tycker det är ”patetiskt” att Sverige inte kommit längre i det förebyggande arbetet mot extremism och framhåller att, citat: ”-Vi kan inte hålla på så här längre. Extremisterna bli inte färre.Vad som krävs nu är ett helhetsgrepp för att trycka tillbaka extremistiska miljöer som vuxit sig starka i flera områden.”

    https://www.svd.se/morgan-johansson-vill-inte-riva-jihadisters-pass

    • Är inte förvånande över Molgans uttalande.
      Extremister skyddar andra extremister.
      Samma skrot och korn.

  3. Så djävla övervidrigt..

    🇸🇪🇸🇪🇸🇪 Väälkomna till Sverige 🇸🇪🇸🇪🇸🇪 !!!!!!!!!

Kommentera