Enligt Göteborgspolisen vinner bortalaget med 26 – 1, alla veckor är liknande

BROTTSLIGHET. Göteborgspolisens veckomöten som visar att invandrare är kraftigt överrepresenterade som misstänkta för brott. Vid förra veckans möte informerades personalen särskilt om 26 invandrare och en svensk. Siffrorna uppges vara representativa för varje vecka de senaste åren, rapporterar Samhällsnytt.

Steget efter

En genomgång av personerna visar att 24 har invandrarbakgrund från Mellanöstern och två från Afrika medan den resterande personen är svensk.

En närmare titt på informationen rörande aktuella personer med arabisk och afrikansk bakgrund visar bland annat personer med misstänkt terrorkoppling som ska ha misshandlat någon som talade illa om Allah, grovt rån, misshandel, sexuellt ofredande, bidragsbrott, narkotikabrott och olovlig körning.

När det gäller svensken framgår det att personen är listad som intressant för myndigheten eftersom han misstänks driva en nattklubb alternativt svartklubb där gäster inte håller av avstånd enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att stoppa spridningen av COVID-19.

Siffrorna är representativa för varje vecka. Det handlar om en överväldigande majoritet brottslingar som är utomeuropeiska. De senaste åren har merparten varit afghaner eller araber på samtliga utsättningar.

Samhällsnytt har fått en inblick i hur myndighetens fokus över aktuella personer sett ut under de senaste veckorna. Enligt poliskällan lyfte man veckan dessförinnan fram 9 araber, 1 afrikan och ingen svensk. Veckan innan dess var det 12 araber och 3 svenskar, sedan 7 araber, 6 romer, 4 jugoslaver och 2 svenskar.

-Pettersson har i drygt tio års tid visat på samma fenomen…

Klart är att Sverige behöver inte fler poliser, vi behöver färre dysfunktionella och kriminella invandrare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Enligt Göteborgspolisen vinner bortalaget med 26 – 1, alla veckor är liknande

  1. Som att 23 procent av Sveriges population står för 26/27 ( ca: 96 procent ) av brotten. En brottsutveckling regeringen inte viker från, vad är det regeringen vill uppnå med Sverige egentligen?

  2. Det var nog detta han menade Steffe, han kan inte se skillnad på vinst och övertag.
    Det är absolut en sanning att de har ett övertag i att ställa till det och på det är de riktigt slängda, men är långt efter i arbetsvillighet och levnadsstil liknande vår Lutherska västerländska.

  3. Barnen får givetvis medverka i de äldre gängkriminellas verksamheter.

    Citat nedan från SVT Text:

    111 SVT Text Måndag 14 dec 2020
    INRIKES PUBLICERAD 14 DECEMBER

    Fler barn rekryteras av kriminella

    I flera av landets polisregioner ökar
    rekryteringen av unga till kriminella
    nätverk, enligt Sveriges Radios Ekot.

    -Det är vår uppfattning att det har
    ökat och gått ner i åldrarna. Vi har
    sett barn från tolv till femton år
    begå brott åt de gängkriminella, säger
    Jan Hofvenstam, underrättelsechef
    i polisregion Öst.

    Det finns inga siffror på hur många
    barn det handlar om, men Ekot har
    pratat med underrättelsecheferna
    i landets sju polisregioner. Fyra av
    dem ger en bild av att rekryteringen
    av barn har ökat de senaste åren.

    https://4.bp.blogspot.com/-udvmZUpYJUA/WMrhRPWuJVI/AAAAAAAAF_8/_U0qUOdno1Qjw904zGrwL6YLIurAlQiSwCLcB/s640/Loven%2Bgriper%2Bin%2Blow.jpg

    Bilden ovan publicerades på Jeanders bildblogg redan den 16 mars 2017 sedan Stefan Löfven (S) uttalat ett av sina heliga löften i gängknäckarfrågan.

  4. Och när får vi se han som föreställer Statsminister att
    kalla in till presskonferens om det eskalerande utländska
    våldet?? Troligen aldrig.

Kommentera