Flygpersonal – det är organiserat

INVANDRING. Den senast tiden har det kommit mängder med migranter till Kanarieöarna och övriga Spanien. De kommer från Algeriet och Marocko samt länderna söder om Sahara. De har en sak gemensamt, de är unga män och de är inte lidande flyktingar.

Kabinpersonal vid flygningarna från Kanarieöarna till Madrid säger: ”De är organiserade, de är inte turister eller utsatta människor” enligt den spanska tidningen El Mundo. Tyvärr är resten av artikeln bakom betalvägg.

-Pettersson skulle vilja läsa det i svenska medier också. ”De är organiserade, de är inte turister eller utsatta människor”. Hoppas spanjorerna skickar tillbaks dem till det rika Afrika. Där finns jobb att göra…

”Flyktingar” på Gran Canaria, alla är unga män från Västafrika som drömmer om Europa.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 thoughts on “Flygpersonal – det är organiserat

  1. Bolsjevik revolutionen hade sina Tjekister för att terrorisera den Ryska befolkningen under och efter statskuppen. Detta är samma sak.

  2. Som Muammar Gaddafi allaredan sade;

    ”VÄST KOMMER INTE ATT ÖVERTAS AV TANKVAGNAR – UTAN AV BARNVAGNAR..”

    Det tål att upprepas..

  3. Jag tycker att männen från Västafrika skall testa klimatet på plats innan de tänker fly. En vecka på Svalbard, en vecka i gråmulet, gråkallt, fuktigt Stockholm, en vecka i Abisko,natt dagen lång, -40 gr. och snö och is överallt. Är det värt priset? Men det är klart bidrag i fickan, fri sjukvård och andra möjligheter till överlevnad även om man inte får ett arbete kanske är värt priset. Och glöm inte kostnaden för allt D-vitamin man måste häva i sig!

  4. Jag har full förståelse för att människor vill lämna korrupta ”shithole contries”. Det jag inte accepteras är att västerländska vänsterpolitiker släpper in dem och öser bidrag över dem. Ta bort bidragen och inför utbildnings- och arbetsplikt får vi se hur många som skulle komma. Istället för att formligen dränka korrupta afrikanska politiker i svenska folkets beslagtagna medel kanske det är hög tid att byta taktik och försöka något som inte misslyckats i femtio år.

  5. Det är en gemensam plan av de som makten har inom Islam, var vilka är lättast att dupera? De kristna som dessutom blivit så hjärtnupna att de utan tvekan hjälper oss att expandera.

  6. Klart att det är organiserat, för hur skulle nöden bara drabba unga män i sin bästa ålder, dom är välfärdsturister som söker sig ett gratisliv,
    och motmedlet hade varit hur lätt som helst att styra genom att sätta
    upp tydliga regler om vad som gäller i respektive länder, men regimerna
    verkar måttligt intresserade till detta! I vart fall den Svenska!

  7. Islamiseringen av västvärlden pågår för fullt. De behöver inga vapen bara, unga män som vill leva ett bättre liv i väst. De västerländska kvinnorna faller till föga för dessa. De västerländska ”Soyboys” pojkarna kommer inte att förstå vad som hänt förrän det är för sent. Vi andra som ser detta och påpekar problemet blir kallade för rasister och annat.

Kommentera