Tänker Morgan Johansson (S) förbjuda islam och SSU?

RASISM. Justitie och migrationsminister Morgan Johansson verkar vara på gång att förbjuda socialdemokraterna ungdomsförbund, SSU, som brukar skandera ”krossa sionismen” på Malmö gator, kanske vill han förbjuda socialldemokraterna också eftersom de varje år lämnar miljonbidrag till de muslimer som har uppfattningen att judar och andra otrogna ska dödas. Kanske Morgon funderar på att jämna alla moskéer med marken för större rasister än troende muslimer finns inte.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Tänker Morgan Johansson (S) förbjuda islam och SSU?

  1. Att Svensken är lätt dum i huvudet visar dom så kallade
    opinionsundersökningarna på var gång dom dyker upp,
    när Stefan Löfven har det största förtroendet? En man som
    ständigt ljuger och för folket bakom ljuset borde inte ha något
    förtroende överhuvudtaget? Beklämmande!

  2. De flesta – ismer är väl värda att krossa . Så även Sionismen vilken jag tycker är likvärdig med de sämsta av -ismerna . Låt Röd Maktsfären tåga på i sann socilistisk anda för ” allas lika värde ” . Att de inte begriper sin egen dumhet lyser tydligt . Mvh Sjöström

  3. Detta säges vara grunden till vår demokrati.
    ”Folkstyre innebär att alla myndiga personer i ett land har rösträtt och väljer vilka som ska representera dem i valda församlingar, som riksdag, region och kommun. Det är majoriteten som bestämmer i en demokrati. Men det är viktigt att komma ihåg att minoriteten också har demokratiska rättigheter. Majoriteten får aldrig förtrycka minoriteten.”

    Om vi först tittar på vår rätt att välja dem som skall vara våra representanter.
    Vi får inte välja dem de gör partierna!

    Majoriteten får aldrig förtrycka minoriteten.
    Vad hände då SD kom in i Riksdagen, de förtrycktes av de övriga partierna.
    Sverige är således ingen riktig demokrati!

  4. Jag har träffat många utlänningar och min slutsats är att det finns rasister bland alla världens folk.

    • När SD kom in i Riksdagen förtrycktes av de övriga partierna och intressant blir att se om enadesverige.se
      får stöd av i varje fall SD om de också kommer i riksdagen.
      robin

  5. Då har ju BLM (Black Lives Matter) med stor marginal kvalificerat sig som en rasistisk organisation och skulle därför förbjudas.

    BLM inriktar sina demonstrationer enbart på minoriteten ”den vita rasen” och anklagar ensidigt ”de vita” för att vara upphovet till all ondska och förtryck i hela världen.

    BLM kräver att ”de vita” skall erkänna sin skuld och gottgöra majoriteten, d v s ”de ickevita” offren för det globala orättvisorna och förtrycket här på Jorden de påstår sig historiskt ha blivit utsatta för hur långt tillbaka i mänsklighetens historia som helst.

Kommentera