Mord med balkongflygning i Eslöv

VÅLDSVÅGEN. Polisen i skånska Eslöv har inlett en förundersökning sedan en kvinna skadats efter ett fall från en lägenhet. Enligt polisen har fallet skett från hög höjd.

Pressbild

En man har gripits och platsen har spärrats av. Kvinnans skadeläge är okänt.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Uppdatering kl. 21.08: Kvinnan, som är i 25-årsåldern, har avlidit. Anhöriga är underrättade.

Polisen utreder nu händelsen som mord.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Mord med balkongflygning i Eslöv

  1. Ja, man får nog ta och höja nivån kraftigt på Balkongräcken i vissa områden. För kan man snubbla och falla så lätt över, då är ju något fel på konstruktionen. Och det som är ännu mer märklig, det är att det är flickor som har en Utländsk bakgrund???

  2. Man tager vad man haver, sade araben som ville döda sin dotter.
    Ett gammal svenskt numer moderniserat ordspråk.

  3. Boverkets och socialstyrelsens har gemensamt utrett orsakerna och från och med 1 juli kommer det inte längre vara tillåtet med balkonger över 2,5 meter över mark. Det samma gäller öppningsbara fönster. ”- Människor har alltid flugit från balkonger” säger myndigheterna i ett gemensamt uttalande. ”- Dessutom är det Trumps och SD:s fel” fortsätter de.

    IOK meddelar också att ballongflygning kommer att ingå i OS från och med 2026. Att detta förläggs till vinterspelen är för att motverka den diskriminering som icke-skidåkande länder utsätts för. Samtidigt meddelar IOK att alla får medalj – postumt. 😉

    OnT: Om familjen och klanen togs ifrån uppehållstillstånd och eventuellt medborgarskap och därigenom gick miste om det livslånga, ibland till och med längre, all-inclusive som de köpt av dyra pengar av flyktingsmugglare tror jag att de tänkte sig för en gång till innan de utövade nationalsporten.

  4. Regeringens svar blir att införa obligatorisk balkong-skatt även för de som inte har några balkonger.

  5. Jag har försökt hålla ögonen på balkong morden, jag vill påstå att sen sekelskiftet, ca 200 kvinnor kastats eller tvingats från balkonger. Och detta i ett land i Norden med hög svansföring som betraktar sig som ett föredöme för andra. Man tar sig för pannan!

    • Har Petterssons koll på ovanstående
      Stämmer det? Om det stämmer så borde det debatteras mer. 200 låter väldigt mycket, dock jag har ingen koll på det.

  6. Sekten har fört in många nya företeelser ivrigt påhejad av entusiastiska sossar, eftersom de tror på det utopiska uttalandet från Steffe om förtjänst lite senare.

  7. Måste varit fel på balkongen, konstruktionsfel. Lex Estonia. Det är absolut inte regeringens fel. Alla politiker är missförstådda genier med extremt bra känsla för etik, moral och socialt finlir.

Kommentera