Marocko erkänner Israel

MELLANÖSTERN & NORDAFRIKA. Marocko erkänner Israel och ska etablera diplomatiska relationer med landet. Beslutet kommer som en följd av en uppgörelse där USA erkänner Västsahara som tillhörande Marocko. Det uppger Donald Trump på twitter.

-Pettersson säger att Barack Obama fick Nobels fredspris och startade tre krig…

Beslutet gör att Marocko blir det fjärde muslimska landet på kort tid att återuppta normala relationer med Israel. Tidigare har Förenade arabemiraten, Bahrain och Sudan undertecknat avtal.

Jag tittade på TV4 klockan 19. Inte ett ord om detta.

Steget Efter och en sur svensk utrikesminister.
Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Marocko erkänner Israel

  1. Gillas inte ens av FN… om det blir fred i Mellanöstern så finns inget att fly från… Globalisterna och world economic forum vill ju ha kaos, krig och skrämda människor för den stora ”återställningen” för att dölja överskuldsattheten…

    Nä krig och nya gröna projekt ska det vara… hjälper inte det så skapar men kaos genom att kalla en influensa för pandemi… tystar all opposition och fifflar med siffrorna. (Vi har ”asiater” lite då och då, det är farligare idag att gå över torget i Uppsala men det pratas det inte om)

    Vad kommer näst? Cyberkrig? Nedsläckning av landet? Rymdinvasion?

    Vart tog svenska folkets förnuft vägen? Försvann den på riktigt 1968? Eller är det stureplans Centern och låtsas vänstern med sin kapade godhetsknarkande politik som totalt förvridit huvudet på svenskar så att man i sin masspsykos väljer att som lämlar följa strömmen över stupet?

    Skola, rättsväsende, all verk och myndigheter inklusive migrationsverket är korrupt av det politiska etablissemanget som bara ser till sin egen nytta…

    Fy f*n

  2. Man kan ha mycket åsikter om Trump men han har lyckats med saker ingen president före honom lyckats med.
    Trump bör tilldelas Nobels fredspris!!

  3. Det går bara inte sossarnas väg internationellt och här hemma bara i opinionsundersökningarna, vad folket anser är något helt annat.

Kommentera