Regeringen vill inte minska invandring

INVANDRING. Emmie intervjuar Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, om bland annat regeringens senaste liberalisering av migrationspolitiken, som de släppte under fredagskvällen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Regeringen vill inte minska invandring

  1. Jimmie Åkesson är inte som någon annan partiledare, hör när han säger att både M och KD har faktiskt bra förslag som vi också kan gå med på.
    En politikers förbannade plikt är att jobba med kompromisser hellre än att envist som barnungar uttrycka ovilja om de inte får precis som de vill.

    Som vid senaste valet då hade en stark majoritetsregering kunnat bildas om de andra borgerliga bara hade uppträtt som vuxna människor genom att liera sig med SD.

  2. Det var väl inte mycket mer än bara dagar sedan samma sosseparti kritiserade Moderaterna för att ha ökat invandringen, man kanske skall vara lite extra uppmärksam när man ser sossar göra sådana utspel.
    Vad sossarna säger och vad de gör är två helt olika saker.

  3. De som kontrollerar Sverige, dvs. Sveriges journalistkår, kvinnor och vänster, vill inte minska invandring. Och de svenska fåren accepterar detta.

Kommentera