När ska Fredrick Federley tvingas avgå?

INRIKES. Fredrick Federley (C) är andre vice ordförande i Centerpartiet och ledamot i EU-parlamentet och för närvarande sjukskriven till 31 januari 2021 efter att det häromveckan blev känt att en man som stått Federley nära år 2014 dömdes till ett långt fängelsestraff för bland annat 22 grova våldtäkter mot två flickor 6 och 9 år.

Fredrick Federley Annie Lööf Pressbild

Federley ska naturligtvis inte dömas för vad andra gjort men han har ljugit och dolt när han fick kännedom om brotten.

Federley kände redan i juni i år till att den dömde mannen suttit i fängelse för ett grovt brott och att det försvårade möjligheten för Federley att ha en stadigvarande relation med honom. Ytterligare information visar att Federley samtidigt visste att domen handlade om övergrepp på barn.

Det har lämnats in en anonym orosanmälan mot Federley och att Federley i samband med det antytt att hans kontakter på Säkerhetspolisen kan ta reda på vem anmälan kommer ifrån, något som enligt brevskrivarna upplevts som hotfullt. Till saken hör att Fredrick Federley har en tioårig dotter.

Mannen, som tills alternativmedia började skriva om saken har varit Fredrick Federleys sambo, heter Jonas Lind 19780227-XXXX, och dömdes för en lång rad synnerligen grova sexualbrott mot barn. Här ser ni domslutet. Listan över hans brott är förskräckande. Jonas Lind, har bytt efternamn.

Det var Stoppa pressarna som avslöjade Federley. När sanningen kom fram sjukskrev sig Fredrick Federley omedelbart från sitt arbete i Europaparlamentet. Han gav då intrycket av att inte ha känt till sambons förflutna, de grova sexualbrotten och fängelsevistelsen. Sedan dess är Fredrick tyst.

Fredrick Federley och Jonas Lind träffades på sexdejtappen Grindr, som är en kontaktapp för homosexuella, bisexuella och transpersoner med mera.

– Pettersson säger att våldtäkter och andra övergrepp mot små försvarslösa barn är några av de grövsta brott en människa kan begå. Det är oförlåtligt. Det är inte Fredrick Federley själv som har begått brotten men han har levt ihop och skyddat en person som har gjort sig skyldig till dessa fruktansvärda övergrepp. Det är illa nog.

MSM-media vaknade några dagar efter alternativmedia men drevet mot Federley är en stilla västanfläkt jämfört med vad Sverigedemokrater utsätts för…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “När ska Fredrick Federley tvingas avgå?

 1. Annie Lööf, Centerpartiet är tyst !

  DEN SOM TIGER, ÄR TYST DELAKTIG I DESSA, SÅ SJUKT AVSKYVÄRDA BROTT !

  Fy FAN, för dessa vedervärdiga människor. 😡

  • Tillägg:

   Fredrick Federley finns fortfarande på Centerpartiets hemsida även med följande uppgifter:

   Foto + Befattning: Andre vice partiordförande. Centerpartiets Europaparlamentariker. Personer som besöker Centerpartiets hemsida får detta förslag: ”Kontakta Fredrick Federley” Skriv ditt Förnamn & Efternamn, Din mailadress & Skriv ditt meddelande.

   Klicka på länken:

   https://www.centerpartiet.se/vart-parti/vara-politiker/partistyrelse/fredrick-federley

   Någon som känner sig frestad att använda möjligheterna som partiledaren Annie Lööf erbjuder på Centerpartiets hemsida så var så god och pröva och se om det fungerar:

   För den/de som gillar Fredrick Federley så mycket att de vill hämta pressbilder på honom så finns det 6 (sex) stycken foton på den här länken:

   https://www.centerpartiet.se/press/pressbilder?selectedCategoryId=Kategori_pressbilder%3A173_4945df96158298de4283059d

  • Tillägg:

   SVT har varit i kontakt med Centerpartiets presstjänst. SVT har också försökt kontakta Fredrick Federley men utan framgång.

   Citat nedan från SVT Text:

   114 SVT Text Onsdag 09 dec 2020
   INRIKES PUBLICERAD 8 DECEMBER

   C ska kommentera Federley-uppgift

   Centerpartiets ledning har tagit emot
   nya uppgifter om Fredrick Federley och
   kommer i morgon att kommentera frågan,
   uppger partiets presstjänst för SVT.

   Federley är andre vice ordförande i C
   och ledamot i EU-parlamentet. Han är
   nu sjukskriven efter att det nyligen
   blev känt att en man som stått honom
   nära, år 2014 dömdes till fängelse för
   för bl.a. flera våldtäkter mot barn.

   Federley ska ha känt till detta sedan
   i juni år. SVT har sökt Federley, men
   utan framgång, och partiledningen har
   avböjt kommentar.

 2. Fredrick Federley finns fortfarande på Centerpartiets hemsida med följande uppgifter:

  Foto + Befattningen: Europaparlamentariker, andra vice ordförande i Centerpartiet.
  E-post: fredrick.federley@ep.europa.eu

  Klicka på länken:

  https://www.centerpartiet.se/vart-parti/vara-politiker/europaparlamentariker/fredrick-federley

  Foto + Befattning: Andre vice partiordförande. Centerpartiets Europaparlamentariker. Personer som besöker Centerpartiets hemsida får detta förslag: ”Kontakta Fredrick Federley” Skriv ditt Förnamn & Efternamn, Mailadress & Skriv ditt meddelande.

  Klicka på länken:

  https://www.centerpartiet.se/vart-parti/vara-politiker/partistyrelse/fredrick-federley

  Någon som känner sig frestad att använda möjligheterna som partiledaren Annie Lööf erbjuder på Centerpartiets hemsida så var så god och pröva och se om det fungerar:

 3. Otroligt att man kan sjukskriva sig för bögeri, i Sverige, för det är väl vad det heter i hans kretsar. Det är olika valörer på folk i Sverige, fortfarande cancersjuka som skall ut och söka arbete eftersom sjukskrivningstiden har gått ut. Och politruk adeln. Han har väl råd att bekosta sin tjänstledighet med ett par 100 tusen per månad samt lite extra 100 tusen i förmåner. Kanske rätt till traktamente, utlands!

 4. Som förtroendevald svensk politiker har Fredrick Federley, missbrukat allt vad som hos gemene man, kallas värdighet.

  Att centerpartiet inte har kommit till skott i denna fråga är horribelt.

  Fredrick Federley ska inte på några villkor företräda det politiska och demokratiska systemet i Sverige eller ut över Europa. Han har förbrukat allt sådant förtroende.

  Vad väntar Annie Lööf och centerpartiets ledning på?

  • Peter Skoglund
   Vad exakt tycker du att Federley har gjort som är fel?
   Han borde informerat C så fort han fick veta vad hans sambo gjort.
   Dock så tror jag att han avgår eller tvingas avgå, detta kommer att förfölja honom resten av livet. Och så kan inte en politiker ha det.

   • Du rädde. Fredrick Federley har troligen inte begått något brott men säker kan man inte vara. Han gjort mycket fel. Självklart ska han lämna alla förtroendeuppdrag. Han är med förtroende vald och borde sakna förtroende till och med i centerpartiet. Annie borde för sin egen skull de till att han blir utesluten ur partiet.

    SVT måste stryka programmet ’Bryssel kallar’ från tablån. Ty många äro kallade men fåniga äro de utvalda. Den 28:e dennes är det menlösa barns dag. Vi som oskyldiga äro kastar första stenen.

    Ha en bra dag

 5. Och nu får han personligt skydd av POLISEN runt sin gård
  När normala och oskyldiga och mordhotade behöver skydd
  ja då finns inga resurser
  men när Ursula eller vad nu alter egot heter, ja då jädrans är det viktigt att skyddas från byborna
  som i sin tur inte skulle få veta att det bodde en pedofil på Fredrik Fallereys gård??
  han är inte så farlig
  han har bara utfört 22 st våldtäkter mot barn, han är helt okey enl. Federlay

 6. Fredrick Federley är med största sannolikhet också pedofil i den meningen att han dras till mycket unga pojkar, men eftersom han officiellt är homosexuell så skyddar Sverige journalister honom.

 7. SVT 1 ikväll 21:00 – 21:30: ”Bryssel calling”: – Fredrick Federley ”tar känslomässiga farväl”.

  Dagens Opinion:skriver:
  ”SVT körde i gång Bryssel Calling härom veckan. Under ett år har SVT följt EU-parlamentarikerna Alice Bah Kuhnke (mp), Sara Skyttedal (kd), Jytte Guteland (s) och Fredrick Federley, som nu alltså tar time out av personliga hälsoskäl. Frågan är då om serien ska fortsätta att sändas?” Ingemar Persson, programchef dokumentär på SVT.svarar: ”Vi skildrar inte Fredricks privatliv på det sättet att serien berör det som hänt. Så vi gör ingenting”.
  https://dagensopinion.se/artikel/svt-om-fredrick-federley-c-och-bryssel-calling/

Kommentera