Vem är skolsegregationen?

INVANDRING. Det diskuteras och beslutas om att elever och lärare ska bussas till olika skolor i vårt land för att försöka minska segregationen i skolorna. Om flickor som kallas horor, om våld och om oordningen.

Anna Dahlberg, politisk redaktör på Expressen, erkänner att mångkulturen hon och Expressen propagerat för under många år, även om hon rott de senaste åren, den mångkulturen vill hon inte ha i närheten av sina egna barn.

-Pettersson undrar då vems barn som då ska användas till integrationsåtgärder när de ”goda” som skapat skiten inte vill offra sina egna ungar?

En löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010 som Anna Dahlberg låg bakom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Vem är skolsegregationen?

  1. Stackars svenska barn. Dåligt sällskap är smittsamt men enbart neråt. Umgås man med kriminella blir man med stor sannolikhet själv kriminell.
    De svenska barnen blir nu dåliga på svenska, de lär sig gettosvenska, får dåliga vanor, får sämre empati, kort sagt de blir som muslimerna.
    Smitten går enbart neråt. Kriminella blir inte laglydiga om de umgås med laglydiga.
    Så de muslimska barnen lär sig inget av de svenska barnen. Det finns faktisk massiv vetenskaplig evidens för detta.

  2. Lös och häpna – även vi skötsamma invandrare vill inte ha våra barn med de stökiga i samma klass/skolan.
    Varje dag sjutsar mina barn från Botkyrka till en privat skola i Stockholm.
    Inte så många svenska barn i klassen men alla barn är otroligt duktiga, trevliga, snälla…Fantastisk personal. vi har en svensk lärare och en afrikansk fritidslärare.
    Att placera mina barn i den fleskola och skola var bästa som jag kunde göra för dem.
    Det finns folk från Södertälje som fick kämpa för att kommunen godkände deras val av förskolan ( en svensk familj med 3 barn).
    Självklart vet vi att barnen inte får SL-kort betalda och kanske maten lite sämre än I kommunala skolor men ordning reda och ro samt undervisningsnivå är högsta prioritet för oss, vanliga invandrarföräldrar

  3. Är det inte bara att slussa runt 7-klöverns Vänster-ungar ?

    SD barn kan gå i egna förskolor och skolor.

    Det minskar även risken att SD-barn infekteras med löss eller skabb och liknande ifrån 7-klöverns ”Goda” Soya-barn…

    Varje år kan 7-klöverns ungar ha pride-festivaler i många många veckor.

    De kan dela in alla skolbarnen i olika färger och minoriteter hela dagarna och kvotera betyg efter hudfärg..

    Skolavslutning i gymnastiksalen..

    Afrikanska och arabiska pojkar kan vara obligatoriska Lucior.. och de vita barnen ska ner på knä och be om ursäkt….

    L och C-ungarna kan propagera för pedofili, tidelag och incest hur mycket de vill…

    Sosse-ungarna kan visa vilka besserwissers och översittare de är.

    MP-ungarna kan sniff lim och röka braj hela dagarna och deras batikhäxe-morsor kan ragga på baaaarnen

  4. Det finns något som heter boendekarriär, precis som arbetskarriär. Fundera på vad som händer om städaren blir VD, eller man kvoterar in någon okunnig och arbetslös som chef.

  5. De nyanlända tycker jag dom i regeringen ska ta hand om..
    Bygg skolor på gärdet och vallhallavägen och södermalm för derras älsklingar..
    Blanda inte in vanliga arbetare i derras problem.
    Vi arbetare vill inte vara med och betala för ert mislyckande
    Ponnsan
    med familj
    AfS

    .

  6. Flyktingar skall härbärgeras tills det är OK att återvända, i baracklägren skall de själva laga sin mat, ordna att städning och säkerhet upprätthålls samt undervisa sina barn. De skall förses med kläder och skor och livsmedel.
    De skall ej undervisas i svenska eftersom en riktig flykting skall återvända till sitt hemland. Så gjordes förr, men nu när vi inga beslutsfattare har så bestämmer media vad som är rätt eller fel.

    • Hej Moberg, vad menar du med att de ska undervisa sina barn?
      Har du missat att det är barn som kommer och 97% män.
      Annars positivt tänkande.

  7. FILIPSTAD igen!
    Det pågår en namninsamling mot skolsammanslagningen i Filipstad som skall tvinga kommunen till en folkomröstning men det passar inte för S+V.
    Filipstad är en typisk arbetarstad. Nooshi Dadgostar har sagt att V vill ha fler arbetarröster. Uppträdandet från V i Filipstad säger det motsatta. Se upp med V. De värnar inte demokratin när vanligt folk vill göra sin stämma hörd. Självklart skall folk ha rätt att protestera och även kräva folkomröstning. Det är just det som är innebörden i demokrati.
    Kan någon som bor i Filipstad ge oss andra en bild av vad som händer i den gamla fina bruksorten. Arabiskan och islamismen verkar att ha förstört samhället. Har jag rätt eller fel??

    • Du har rätt Zorak. V värnar inte om demokrati. Har aldrig gjort och kommer heller aldrig att göra. Många har svårt att förstå det fast historien har visat detta i över 100 år.
      Men så blir det när folk lider av en viss imbecillitet och blir medvetet indoktrinerade av samma ideologi.

    • Om ”kompetensregnet” i Filipstad:

      Det finns ingen efterfrågan på utrikesfödda analfabeter, sa Annicka Carlsson, verksamhetssamordnare vid Arbetsförmedlingen i Filipstad i augusti 2019 i SVT Uppdrag Granskning:

      https://pbs.twimg.com/media/EDFghR7WkAIQfET.jpg

      Landshövding Stefan Carlsson i Kalmar: ”50 procent högskoleutbildade”. Han var ”naiv” och trodde på de politiskt korrekta. (Publicerades 2015-06-07. Speltid 38 sekunder)

      https://www.youtube.com/watch?v=ey3EWTuPpYk

      I december 2011 utsågs Stefan Carlsson av regeringen Reinfeldt II till landshövding i Kalmar län. Han tillträdde tjänsten den 20 februari 2012. Han sjukskrevs i juni 2016 på grund av alkoholmissbruk. Med anledning av detta och otillåten användning av tjänstetelefon beslöt regeringen i juli samma år att avsluta Carlssons förordnande som landshövding.

      Källa: Wikipedia

    • Dadgostar vill väl ha proletariatets diktatur, där hon är en av dem som bestämmer reglerna.

  8. Vi ser samma kamp i FILIPSTAD i Värmland. S+V vill använda barnen för att försöka integrera de nyanlända som kommer från kulturer som avviker från civiliserade länder. Hot och trakasserier samt kvinnoförakt skall lösas genom att vi offrar våra barn. Analfabeter från somalia och mellan östern går nog inte att integreras i ett högteknologiskt industrisamhälle. Där utöver finns en medeltida religion som sätter gränser. Stackars FILIPSTAD

  9. Långt innan friskole-reformen fanns exakt samma skillnader – mellan olika statliga, och senare kommunala, skolor. En del skolor hade s.a.s. inte drabbats av ”ett tvingande förbättrat elevunderlag” andra var redan lyckliggjorda.
    (Jag övar på nyspråkssvenska, om någon undrar.)

  10. Jag är emot integration och blandade grupper i skolorna. Det är FN också emot. I alla fall var de det 1951 när flyktingkonventionen skrevs. Asyl är en tillfällig lösning. Flyktingar förväntas återvända den dag då det är tillräckligt säkert. Därför ska svenska barn skyddas mot övergrepp och få adekvat undervisning vilket de inte får om klassen ”berikas” med antingen äldre utländska elever eller jämnåriga utländska elever med betydligt sämre förkunskaper.

    Därför ska utomeuropeiska barn som fått uppehållstillstånd på grund av flyktingskäl eller för att Migrationsverket inte kunnat säga nej (ömmande/särskilt ömmande) undervisas på hemspråket i särskilda skolor för att de ska klara livet i hemlandet.

    Sedan hör det till saken att det är väldigt få flyktingar som uppehåller sig i Sverige. Enligt samma flyktingkonvention så är du inte längre flykting om du väljer att lämna ett säkert land. Det är årtionden sedan vi hade oroligheter i grannländerna av sådan art att deras medborgare var tvungna att fly. Norge, Finland, Danmark på 1940-talet, Ungern på 1950-talet, Tjeckoslovakien på 1960-talet och Polen på 1980-talet är europeiska länder som blivit överfallna i krig eller andra oroligheter som jag kan komma på.

  11. Tankeexperiment: jag flyttar till säg Iran.
    Jag kan inte språket, inget kontaktnät
    saknar utbildning. Dessutom tycker jag
    landet har underliga seder o bruk.
    Arma land

  12. Ska alla skolor raseras ”jämlikt”, så ingen uppnår bättre resultat än någon annan?
    Enligt nuvarande idiotiska identitetspolitik, beror alla skillnader i uppnått resultat på förtryck, strukturell rasism och marginalisering av minoriteter.
    Genom att klassificera folket genom hudfärg, härkomst, religiösa åskådning, sexualitet och kön, ska offerstatus bestämmas. För detta ska samhället kompensera de förtryckta.
    Sedan kommer alla prestera exakt lika.
    När ska folk erkänna sitt egenansvar och förstå varför resultatet blir som det blir.

  13. Jag röstade för ordning och lugn igen på skolor, gator och torg. Jag röstade emot främlingsfientlighet mot svenskar men fientligheten mot svenskar verkar öka. Det går att få stopp på det med enkla effektiva medel. Utvisning av importerade kriminella. Sveriges allmänhet har aldrig efterfrågat fler kriminella element. Myndigheterna skulle förstås använda sig av försiktighetsprincipen att stoppa all invandring på tveksamma grunder och börja ta seriösa grepp om den pågående kriminaliteten.

    • …dvs SD. Enda etablerade partiet, som visar vilja att komma till rätta med importerad brottslighet.

  14. Som alltid är det de ”deporabla”, godtrogna svenskarna. Anna Dahlberg är en av dom största orsakerna att barnen får lida, inte bara i skolans värld, men även ute i samhället. Som åsiktsprofitör har hon haft möjlighet att påverka hundratusentals godtrogna svenska medborgare. De som varit skeptiska till den vansinniga invandringen har avförts som rasister och nazister. Hon har varit en av de största rasisterna mot den svenska befolkningen och den svenska samhället. Inget skam ens, för sitt eget ansvar för den uppkomna läget i Sverige. PK folkets megafon eller fån, kan man säga.

  15. Maktens demagoger bröstar upp sig med floskler som ”den lönsamma mångkulturen”, ”den humanistiska stormakten” och ”vi, de goda krafterna”.
    Medan de som står lite längre ner på samhällsstegen får ta smällarna. Först var det kommunerna och nu har ansvaret för det katastrofala haveriet alltså förts över på fotfolket, skattebetalarna, pöbeln. De som mest av alla har drabbats av detta vansinne får nu återigen betala dyrt för dårskapens klavertramp. Måtte nu skolbarnens föräldrar vakna och slå näven i bordet, för nu jä- -ar.

    Sen, Anna Dahlberg ; lite självkritik hade ju varit klädsamt…

    • Mångkulturheten är lönsam, ja för dem som förespråkar den. Väldigt kostsam för
      skattebetalarna. Arma land.

  16. Tack Pettersson för klartext: De goda som skapat skiten vill inte offra sina egna ungar.

    Ett faktum inom många områden som vi onda bör använda mot de goda i alla diskussioner.

Kommentera