Wallgers vecka i socialdemokraternas Sverige…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. EU-kommisionären och socialdemokraten Ylva Johansson påstår att terrorismen och brottsligheten i Europa inte beror på invandring eller religion. När det gäller religionen håller jag med eftersom islam inte är en religion utan en dödskult och ideologi.

Ylva Johansson (S) vill av socialdemokratisk solidaritet tvinga på hos brottslighet, terror och en kultur vi inte tycker om.

Pettersson tjänar inte 245.000 kronor i månaden som Ylva, det är väl därför jag inte begriper. Jag tror att det i grunden bara finns en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat. Dessutom har vi redan börjat på nästa veckas statistik med ett mord, bomber, våldtäkter, bränder osv.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Wallgers vecka i socialdemokraternas Sverige…

  1. Tänk vad pengar vi skulle tjäna om vi gick ur EU. Alternativt ta hit någon grekisk eller italiensk konsult som kan lära oss hur vi får obefogat mycket pengar ur EUs fonder, precis som de har fått.

  2. Yva Johanssons CV bakåt i tiden är fullspäckat med kostsamma misslyckanden i mångmiljonklassen, sannolikt ända upp i mångmiljardklassen.

    https://pbs.twimg.com/media/DRUuLNJXUAATN6G.jpg

    Nedan ett exempel bland många, många fler:

    Delcitat

    Minns ni ”Att veta AB” ett IT-bolag som där Ylva Johanssons var VD. ”Att veta AB” var tänkt att bli landets största satsning på e-lärande för vuxna på gymnasienivå, främst vårdpersonal. Efter fem år och 200 miljoner i förluster lades bolaget ned år 2005. Skattebetalarna fick stå för förlusterna. Ylva klarade sig dock skapligt, hon hade en lön på 116 000 kronor i månaden och gick vidare till att bli vårdminister under Göran Persson.

    Slut delcitat

    Länk nedan till Petterssons inlägg på bloggen 22 december, 2014.

    https://petterssonsblogg.se/2014/12/22/arbetsformedlingen-ska-leta-lediga-jobb-till-arbetslosa/

    • Tillägg:

      Delcitat

      200 miljoner back för ministerns bolag
      Vårdminister Ylva Johanssons gamla it-bolag Att Veta AB har kostat ägarna 200 miljoner kronor sedan starten. Men nye vd:n Allan Varcoe har fått stopp på miljonrullningen. Skandia Liv säljer sin ägarandel till en ny okänd ägare.

      Slut delcitat

      Läs gärna mer på länken nedan:

      https://www.realtid.se/200-miljoner-back-ministerns-bolag

    • Tillägg:

      Stegrud (SD): Vem skulle anställa Ylva Johansson?

      Ylva Johansson (S) Att veta AB mm

      Delcitat

      Av förståeliga skäl nämner Ylva Johansson inte de fyra år då hon verkade som VD för utbildningsföretaget Att Veta AB. Företaget – som ägdes av Svenska kommunförbundet, ett antal fackförbund och Lernia – avvecklades i samband med att hon blev sjukvårds- och äldreomsorgsminister.

      Det kortlivade bolaget nådde 2003 sin högsta noterade omsättning på 1,5 miljoner kronor samtidigt som bolaget gjorde en förlust på 79 miljoner och Ylva Johansson själv plockade ut 1,4 miljoner i VD-lön. När företaget några år senare avvecklades hade man försökt outsourca arbetet till Indien och de ackumulerade förlusterna uppgick till 200 miljoner kronor. (Publicerat 5 oktober 2019)

      Slut delcitat

      Läs mer på länken nedan till Nyheter Idag:

      https://nyheteridag.se/stegrud-sd-vem-skulle-anstalla-ylva-johansson/

  3. Den damens oförskämda lön är skäl nog att lägga ner hela
    EU projektet? Inget annat än legaliserad stöld !

Kommentera