Strandhäll (S) menar att S sopar problemen med invandring under mattan

INVANDRING & SOCIALDEMOKRATER. Tidigare socialminister Annika Strandhäll (S) menar att politiker behöver bli bättre på att förstå verkligheten kring migration och ökade klyftor så som väljarna upplever det, säger hon i SVT-programmet ”Min sanning”.

Socialminister Annika Strandhäll (S) i Aftonbladet april 2018.

– Vi kan inte sopa problem under mattan som politiker, det gör vi ingen en tjänst genom att göra, säger Strandhäll och fortsätter med att det funnits tendenser inom Socialdemokraterna att blunda för problem kopplade till bland annat integration.

I programmet förnekar Strandhäll att hon och justitieminister Morgan Johansson (S) är ett par, efter att de i somras fångats på bild hand i hand i Visby. Annika Strandhäll lämnade ministerposten efter att hennes sambo tagit livet av sig.

-Pettersson säger att det är bra att Annika Strandhäll är självkritisk för hon är dem som hållit i kvasten när problemen sopats undan…

Se hela intervjun med Annika Strandhäll i Min sanning som sänds söndagen den 6 december klockan 20.00 i SVT2 eller på SVT Play. 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Strandhäll (S) menar att S sopar problemen med invandring under mattan

  1. Annika är en tuff tjej som har gjort en klassresa från Bergshamra till den feministiska regeringen. Nu med mycket röda läppar och i höga boots berättade hon SIN sanning. Om det var så att hon entledigande (sparkade), Ann-Marie Begler, vilket hon förnekar, bör det vara lika enkelt att byta myndighetschef på Migrationsmyndigheten. Men så tänker inte Stefan och hans parti. Ann-Marie uppdrag var att minska antalet sjukskrivna till valet 2018 då det blivit en belastning för sossarna. Till valet 2022 gäller det att så många som möjligt blir nysvenskar och röstar rosrött.

    Annika såg besvärad ut när Anna Hedenmo var rak och sa: Du har twittrat olämpligt!

  2. Hur i Hel. kan man ha en person som inte gjort annat än ljugit i hela sitt liv i ett program som de kallar min sanning?
    Skulle inte offra 2 minuter av mitt liv lyssna på en storljugare som ska tala om sanning

  3. Annika Strandhäll (S) låtsades ta strid för pensionärerna. Publicerades i SvD 8 maj, 2019:

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2019/05/svd_pensionsavgifter.png

    Men under sin tid som socialförsäkringsminister förmådde den genomfalska Annika Strandhäll (S) inte infria sitt utspel så att pensionärerna verkligen fick några märkbara tillskott i sina tunna plånböcker.

    Inte heller efterträdaren Ardalan Shekarabi (S) på socialförsäkringsministerposten har ännu lyckats ordna några ”Vettiga pensioner”.

    Tomt värdelöst pladder är det enda dessa lögnare lyckas åstadkomma.

  4. När hon nu av alla säger detta i ett program som ”Min sanning” så ska vi vara nöjda med att pendeln börjar svänga mot det rätta hållet. Det blir ju också svårt att förneka det eftersom det sades i SVT som skryter med sin sanningsjournalism.
    Var det inte en man från Juda rike som sa till sina lärjungar ”Öppnen edra ögon och öron så sanningen uppenbaras för eder, ty det skall låta er se och erfara Himmelriket.

  5. Plura, Kronér, Wahlgren, Pascalidou, Strandhäll m fl m fl är sådana i innegänget som lyfts in i soffor och underhållning när de behöver lite avputsning efter skriverier.

  6. Annika S. kanske tycker hon höjer Sveriges kreditvärdighet mer än andra med sitt egna arbete? En form av hybris kan jag tro. Bevare Sverige mot politikers självgodhet.

  7. Herre förlåt dem men lås in dem o kasta bort nyckeln! Denna hatfulla sossesopa borde inte få uttala sig offentligt i sossetv

  8. Äldre som har sett till att Sopan Strandhäll har fått gå i en skola, fått läkarvård och nu ser sossepatrasket till att ta livet av dem. Fint land Sverige, inte för de som slitit utan för latmaskar som använder de pengar som borde gå till de som slitit ihop till deras vård och omsorg.

  9. Strandhäll är bara en bland sosseidioter, miljömuppar och kommunistsvin som vänder kappan efter vinden

  10. Jo Annika S. Dagens gamlingar är boven i
    dramat; de flesta har arbetat sedan ton-
    åren. Inga VAB dagar eller föräldrarpengar.
    Många har aldrig belastat välfärden. Jo
    det sant , nu belastar de välfärden m sina
    urusla pensioner. Arma land.

  11. Våra problem beror inte på äldre svenskar. De beror på korkade och maktgalna såssar som dessutom valt helgalna sängkamrater.

  12. Äldreboende är inte i världsklass i Sverige. Tvärtom. Äldre som får Corona blir skickade till palliativ vård att dö, om dom inte klarar att äta själva.
    Jävla sossar som verkar ha en plan att byta ut oss svenskar mot inavlade muslimer.

Kommentera