Katastrofkyla i Indien

Delhi hade sin kallaste oktobermånad på 58 år.

Enligt den indiska meteorologiska avdelningen (IMD) var Delhis genomsnittliga lägsta temperatur i oktober 17,2C – detta är den lägsta på temperaturen sedan oktober, 1962:s genomsnitt på 16,9 C. Normalt registrerar Delhi en genomsnittlig lägsta temperatur på 19,1 C i oktober.

LÄNK

DELHI har genomlidit den kallaste Novembermånaden på 71 år.

Måndagen den 29 november registrerade Delhi en rekordlåg temperatur på 6,9C.  Det är huvudstadens kallaste November på 71 år.

Enligt uppgifter från Indiens meteorologiska byrå får man gå tillbaks till 1949, för att finna lägre temperatur.

Dessutom slutade november 2020 på fjärde plats på listan över Delhis allra kallaste november månader var . 1949, 1938 och 1930.

Lägsta temperaturen denna månad 2020  har varit 2-3 grader Celsius under det normalen,

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören konstaterar att vädret varierar, när det är kallare än genomsnittligt är det naturliga variationer, när det är lite varmare än genomsnittligt så är det KLIMATKATTASTROF, orsakad av Svenska bilisters klimatutsläpp!

3 thoughts on “Katastrofkyla i Indien

    • Ja men, IPCC har lyckats eftersom deras agenda vilar på hur klimatet förändras av mänsklig påverkan. Mp och alla klimatalarmisterna plan är stoppa solens cykliska uppvärmning av vår jord. De avser påverka klimatet. Om de sedan kan påvisa att de lyckats är en annan sak. Det som har påverkats är att de fattiga blir fattigare och de rika blir rikare.
      – It’s the same the whole world over. The rich gets the pleasure and the poor gets the blame.
      Cheers

Kommentera