Inga lättnader för de afghanska männen


INVANDRING. De ändringar som skulle gjort det lättare för ”ensamkommande unga” att stanna i Sverige och skulle ha trätt i kraft idag, torsdag, skjuts på framtiden, skriver TT. Regeringen vill invänta riksdagens beslut, även om de rent formellt kan ta beslut på egen hand.

Steget Efter

Det är oklart om regeringen kommer att följa en eventuell uppmaning om att backa från förordningsändringen.

– Nu avvaktar vi riksdagens hantering av det här och så får vi återkomma sedan, säger miljöministern och vice statsministern Isabella Lövin, avgående språkrör för Miljöpartiet.

– Pettersson säger att afghanerna behövs hos sina familjer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Inga lättnader för de afghanska männen

 • Argus

  De afghanska medelålders männen från Iran är opportunister. Vad värre var att ”vi” släppte in kommunister för snart femtio år sedan. En del av dessa eller deras avkomma har drivit på för att Sverige ska bli ett multikulturellt helvete. Det är med andra ord inte första gången som människor från skitländer kommer till Sverige för att nästan omedelbart försöka omvandlas landet till ett skitland. Till viss del har de också lyckats.

  Nu ska den största landsförrädaren sedan Cronstedt få en staty för landsförräderiet i Santiago: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7616209

  Gilla

 • Moberg

  Svensk invandringspolitik rovdrift mot utvecklingsländer via stöld av unga förmågor.

  Gilla

  • messkalle

   Rovdrift är precis vad det är. Med falska löften har ung begåvade,. mestadels män, lockat till Sverige. Begåvade är de. De klarde den långa resan och överlever i Sverige utan att betala skatt. De riskerar att bli skattskyldiga för CSN bidrag (Del av de nya förslagen som nu går till Riksdagen).
   Då är de bäst att de också skattar för eventuella studielån så att Steffan och Magdalena kan skratta sig till sömn när de får PUT. Då kan Sverige också stjäla deras anhöriga.

   Gilla

 • Tony

  Hur ska dessa länder kunna utvecklas om dom unga som borde
  bygga upp nationerna sticker iväg för att leva av bidrag, som
  dumma västerländska politiker erbjudit dem bara för att hålla
  sig själva kvar vid makten , med alla sina förmåner??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: