Miljöpartiets gruppledare bor med utvisad afghan

INSÄNDARE. Hoppas att du har det bra med din 10 år yngre afghan som tydligen har fått avvisningsbeslut men ändå hänger kvar i landet under ditt beskydd. Du kandiderar ju till posten som miljöpartiets nya kvinnliga språkrör och det är ju verkligen förtroendeingivande att en blivande sådan och tillika riksdagsledamot låter en avvisad afghan flytta in hos sig. Eller vad tycker du? Snacka om att ha respekt för svenska lagar som riksdagsledamot.

Annika Hirvonen, Miljöpartiet

Det är ju vanligt att svenska kvinnor tar hand om yngre afghanska män och troligtvis så får dom väl ut något av detta i gengäld. Har vid några tillfällen försökt att ta reda på vad detta kan vara men aldrig fått något riktigt svar.

Skulle jag kunna be dig att avslöja vad du får ut av detta förhållandet?

Vill också passa på att varna dig för att det är inte helt ofarligt att hysa dessa individer inom hemmets väggar. För några år sedan så var det ju en 70 – årig kärring i Kil som också vänslades med en ung afghan och det slutade med att afghanen mördade henne. Om jag minns rätt så var kärringen aktiv inom Mp i Kil.

Inte för att jag har något emot att Miljöpartister minskar i antal men det är kanske inte det rätta sättet. Så var rädd om dig, Annika!

Hoppas att dina barn i varje fall kommer väl överens med sin mammas afghan. Vem vet , det kanske blir fler!

Om det nu slutar med att din afghan blir återsänd till Afghanistan så förmodar jag att du följer med honom dit, eller?

Du hade klätt dig i en heltäckande afghansk nationaldräkt och dina barn hade nog gillat att få gå i en afghansk koranskola där man får lära sig mycket nyttigt.

Sandor Herold, Malmö

Annika Hirvonen, 31 år, riksdagsledamot för Miljöpartiet, gruppledare i riksdagen, migrationspolitisk talesperson. Annikas hjärtefråga är medmänsklighet. Annika som skiljde sig i somras, bor i en villa i Sundbyberg tillsammans med sina barn och sedan fredagen den 27 november även med en enligt egen utsago 22-årig migrant från Afghanistan, en migrant som saknar asylskäl och fått utvisningsbeslut enligt Samnytt.

15 thoughts on “Miljöpartiets gruppledare bor med utvisad afghan

  1. Afghanen kom 2015 och hävdade då att han var 17 år.

    Det bevisar att han ljög om sin ålder, för om han hade varit 17 så hade han inte sagt 17, utan påstått sig vara c:a 14 år…så är det.

  2. Fy elaka folket ni är…
    En het finska blir trött på den tråkige Falk och skaffade en 10-års yngre playboy… Det måste ni få förståelse för…
    Dock sliper skattebetalare stå för kalaset om hon skulle ha lite stake och ingå äktenskap alternativt ordna sambo med honom. Och stå för husrum och uppehälle helt själv… Att vara ärlig är en fördel för politiker…Har hon råd bo i en villa skulle hon kunna försörja ”pojken” själv… Och följa med någonstans medan han väntar på Migrationsverkets beslut i 2 år utanför Sverige…

  3. När det gäller hur tokiga personer miljösekten kan visa upp så blir inte jag förvånad av någonting numera.
    Något miljösekten har bevisat är att man kan nog lida av diverse diagnoser och vara totalt tokig, ändå kan man få välbetalda jobb/uppdrag.

    • Stämmer bra enligt Birthday Sundbyberg Ga Enköpings 112
      Hirvonen 31 år o Rohollah Akbsri 22 år som hyresgäst undrar vad bidraget är på 2900 är normaltaxan per dag på LBV hem

  4. När hon intervjuades i Rapport för några dagar sedan och ilsket krävde att afghaner ska få stanna så fick vi tittare inte veta att det var jäv. Vi måste läsa Stoppa Pressarna utan skattebidrag för att få veta fakta. Vad gör Hanna Stjärne med alla miljarder?

  5. Miljöpartiets representanter agerar på ett sätt som inte är riktigt klokt! Den ena värre än den andra.Det verkar aldrig bli något slut på tokerierna.Jag minns när MP startade med sina två språkrör iklädda var sin tjock yllekofta .Det var ett tämligen oskyldigt och naivt parti som ville göra gott för miljön och som inte hade någon större påverkan på Sveriges regering.I dag har detta parti blivit något som kommer att driva oss tillbaka och inte framåt i utvecklingen.Stefan låter dessa virrhöns hållas och står där och tackar och bockar med mössan i hand.

  6. Hon kan ta sin afgan och flytta till hans hemland och stanna där. Tror inte det finns en enda normal människa i det stollepartiet.
    Mp betyder ju mentalpatienter och det bildades vid samma tid som mentalsjukhusen slog igen.
    Dom skulle ju bott där allihop…..

  7. Hennes ex kan känna sig lättad över att ha blivit av henne.?
    Varför inte ta steget fullt ut och tillsammans med pajasen
    flytta ner till Afghanistan.

    Det är skrämmande att en riksdagsledamot har så
    dålig känsla för Svenska lagar att hon nonchalerar
    beslut som redan är tagna? Har man fått ett nej så
    gäller det för Annika Hirvonen och hennes älskare med.

    Men Typiskt för Miljöpartister o>Kommunister som tror att lagen inte gäller dem?

Kommentera