Inneboende invandrare torterade hyresvärdinnan

BROTTSLIGHET. Malmökvinnan ville bli kvitt sin knepiga inneboende och sa upp honom. Han svarade med att ge sig på henne och misshandla henne grovt, bland annat med glasskärvor. Till sist lyckades hon naken och illa skuren fly ut i trappan och in till en granne. Polisen tvingades använda pepparspray och elchockvapen för att gripa mannen.

Diego Hernadez De La Rosa har försökt döda NN 2 genom att hugga/skära henne med glasskärvor eller annat eggvasst föremål samt trubbig sax i rygg, nacke och armar, genom att ta ett grepp om hennes hals och samtidigt hålla för hennes näsa, samt genom att spola med en vattenslang i hennes mun, samtidigt som han uttalat att han ska döda henne och att hon ska förblöda.

Diego Hernandez de la Rosa har härvid också utsatt målsäganden förmisshandel genom att slå, sparka, skalla och bita/hugga henne samt genomatt dunka hennes huvud mot en vägg. Det hände den 1 augusti 2020 på Spångatan, Malmö stad. Fara för brottets fullbordan har förelegat eller varit utesluten endast på grund av tillfälliga omständigheter.

Diego Hernadez De La Rosa har försökt tvinga NN 2 att genomföra oralt och vaginalt samlag eller därmed jämförlig handling genom att hålla fast, slå och sparka henne samt genom att hugga henne i underlivet med ett trubbigt föremål. Om brottet hade fullbordats borde det ha bedömts som grovt eftersom han genom våldet som använts samt genom tillvägagångssättet visat särskildhänsynslöshet och råhet.

Diego Hernadez De La Rosa begick gärningen med uppsåt.

Diego Hernadez De La Rosa, född 1988 och medborgare i Mexiko med tolkbehov på spanska döms till fyra och ett halvt års fängelse och tio års utvisning från Sverige.

Malmö Tingsrätt Mål nr B 8167-20

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Inneboende invandrare torterade hyresvärdinnan

  1. Jo,har man tagit fan i båten får man ro honom i land !!
    Kvinnan måste vara i stor nöd,när hon tvingas hyra in en sådan exot….

  2. Rätta mig om jag har fel. Bäst att skipa rätt med skarpa straff. En skarp förrättning är rätt innan de oskärpa gör fel igen
    Gör om, gör rätt Morgon

  3. Stackars kvinna, som varit alltför godtrogen och naiv. Önskar att detta skett i USA, där straffet sett annorlunda ut. Ska ett sånt kräk få återkomma om 14 år och kanske upprepa sitt bedrägliga brott?

  4. Hur hamnade en kriminell mexikan i Sverige till att börja med?!? Han var knappast en hederlig man innan han kom hit med det beteendet.

  5. Den som sig i leken ger, får leken tåla. Ytterligare ett ordspråk som för få känner till, det är du som väljer hyresgäst inte hyresgästen som väljer dig.
    Grundfelet är återigen att svenskar i gemen tycks tro att alla är lika oss samma värderingar samma kultur.
    Med det skrivet betyder det naturligtvis inte att får behandla varken kvinnor eller hyresvärdar som denne hyresgäst för att han blev uppsagd. Förmodligen ligger här en gravad hund för modus operandi liknar mer ett svartsjukedrama.

  6. NÄR ska vita kvinnor förstå att svarta/mörkbruna/smutsfärgade människor inte har den omtanken och empatin som vi är vana vid med en vit nordeuropeisk befolkning?
    Ta inte deras bidragspengar för hyra, ta inte deras ord på allvar, ta inte in dom i ert hem, ta inte plats i deras taxi, ta inte ”hjälp” av dom, ta inte tid att ”växla pengar” med dom, ta inte deras tjänster, ta inte i dom, ligg inte med dom och gift er inte med dom!
    Ta ett socialt och historiskt ansvar för vårt folk och håll er så lång borta från dessa varelser som möjligt!

    • När inga krav eller uppförande koder ställs på vilka som
      släpps in i landet kommer jordens idioter först, och dom
      ställer till det även för dem som är ordentliga.

Kommentera