Centerpartiets 2:a vice partiordförande heter fortfarande Fredrick Federley och är idol i SVT


INRIKES & MEDIA. Europaparlamentarikern och centertoppen Fredrick Federley mår dåligt och är sjukskriven på obestämd tid. Anledningen är att det avslöjats att Fredricks sambo eller tills nyligen manlige sambo är en pedofil som dömts till 9 års fängelse för att upprepade gånger våldtagit två flickor på 6 och 9 år och nyligen släpptes ut då han suttit av 6 år.

Fredrick Federley, Centerpartiet, pressbild

Om Fredrick mår dåligt för sambons svinerier eller för att det blev offentligt är lite oklart, jag lutar åt det senare. Hoppas någon har koll på hur Fredricks tio-åriga dotter mår.

Medias behandling är dock märklig. Vi minns att Paolo Roberto hängdes ut för sexköp, Sverigedemokraternas Peter Lundgren jagas för att i fyllan tagit en partikamrat på brösten, trots att partikamraten godtagit ursäkten. Rektor Hamid skrev rasistiska inlägg på nätet mellan 2011-2015 och blev av med sitt arbete och åkte ut från SVT med dunder och brak. SVT skrotade redan inspelade program med Hamid i På Spåret.

Nåväl, det är skillnad på folk och folk, SVT verkar inte ha några planer på att dra in programmet Bryssel Calling där Fredrick Federley porträtteras som en idol tillsammans med några andra EU-parlamentariker.

Jytte Guteland (S), Alice Bah Kuhnke (MP), Fredrick Federley (C) och Sara Skyttedahl (KD),

-Pettersson har svårt för den moderna liberala världen, precis när man vant sig vid att män bor ihop så ska man tydligen acceptera att bögar våldtar småflickor också. Det blir för mycket för mig.

Vad vet partiledaren Annie Lööf om detta?

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Centerpartiets 2:a vice partiordförande heter fortfarande Fredrick Federley och är idol i SVT

 • Ingen särskild

  Haha.. Där åkte Dalman med på slutet igen! 🙂

  Gilla

 • compulsoryunion

  Homoadoptioner bör betraktas som ett av de grövsta brotten i människans historia, att beröva ett barn sin egen mor, dessuton behöva bo med kidnappare som knullar röv

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Lagen är tydligen inte till för alla… jag har aldrig hört talas om att någon annan någonsin blivit sjukskriven p.g.a sin sambos fängelsevistelse. Om nu stackaren är sjuk, vilket sjukhus är han då inlagd på? Det finns ett rätt så bra psyksystem på csk. Lägg in honom där. Nähä? Nänä, han ska bara vara hemma…. Alltså är han inte sjuk! Alltså SKA han jobba!!!

  Gilla

 • Gringo

  Som vanligt är det skillnad på folk och folk, det blir väldigt tydligt inom statsmedia och SVT. Har man samma åsikt som media så kan man sitta lugnt i båten.

  Gilla

 • Lisa.

  Kanske skulle passa att Annie Lööv använder kollegan Federley som barnvakt till hennes nyfödde, han kan ju ta med sin make.

  Gilla

 • Tanten

  Vem är mamma till hans dotter?
  Har han delad vårdnad eller vad??

  Gilla

 • Kungen

  Federly skulle inte få sjukskrivas. Han ska ha en spark i arslet och fråntas alla uppdrag och all lön från den dagen pedofilen flyttade in. Han ska svartlistas och aldrig få några fina jobb mera. Dessutom ska han hängas ut i media som tex Paulo Roberto blev. Att inte annie lööf går ut och fördömer honom offentligt säger väl allt om centerpartiets moral…

  Gilla

 • compulsoryunion

  Saudiarabiens straffrätt känns som det enda rättvisa och för folkhälsan skull rätta, när man ser hen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  AIDS-testar de tokiga bondlurkar som bara mockat på bastuklubbar?

  Gilla

 • Kent

  Det ska mycket till för att pkmedia med SVT i spetsen ska starta ett drev mot Fredrik Federley allra minst kasta ut honom i kylan.
  Det är väl delar av HBTQ som tycker att all sex ska vara tillåtet inklusive djur och barn.
  På andra sidan lebbor som är så känsliga att de upplever sig våldtagna bara en karl slänger en blick på dem.
  Här har SVT hamnat i ett dilemma med tre EU parlamentariker som har samma politiska idiologi som SVT där en visar sig ha fördragsamhet med pedofili minst.
  Sara Skyttedal är väl med som ett alibi för att programmet inte skall tolkas som ett reklaminslag för skräckministären som styr Sverige.
  Har inte sett programmet klarar det inte med den extremvänsterpropaganda som jag antar är programmets mening.

  Gillad av 2 personer

 • ossie

  Islamisten i På Spåret tog man bort bums men pedofiler går bra.

  Gillad av 1 person

 • SVENSK

  Han har alldeles för många godhetspoäng på PK-skalan, så han kan nästan mörda SVTs generaldirektör och ändå få sitta i Sofforna!

  Gilla

  • SVENSK

   Det är också tokigt att sådana här kan sjukskriva sig för snart sagt vad som helst, det kan inte vanligt folk! trots att de många gånger behöver det bättre!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: