Republikan: Inga bevis för valfusk som påverkar valet

UTRIKES. William Barr, är en amerikansk jurist, statsvetare och republikansk politiker. Han är USA:s justitieminister i Trumps kabinett sedan 2019. Han var även justitieminister under president George H. W. Bush.

William Barr, Wikipedia

USA:s justitiedepartement har inte sett några bevis på valfusk till den grad att det skulle ha påverkat valutgången. Det säger justitieminister William Barr.

Enligt Barr har både federala åklagare och FBI arbetat med att följa upp påståenden om valfusk som kommit in efter valet. I mitten av november skrev han ett brev till åklagare runt om i USA där han gav sitt godkännande till att utreda den typen av påståenden.

Bland annat säger Barr att det inte finns något som tyder på att rösträkningsmaskiner varit manipulerade.

Inför presidentvalet var Barr en av flera republikaner nära president Donald Trump som påstod att poströster skulle kunna leda till oegentligheter.

AP News

– Pettersson säger att detta är ett tungt bakslag för Trump. Justitiedepartementet, federala åklagare, FBI, domare, många tillsatta av Trump, ett 30-tal domstolar har nu förnekat förekomsten av valfusk.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Republikan: Inga bevis för valfusk som påverkar valet

  1. men det är bara att gilla läget och gå vidare i livet med stolthet… Drt är viktigt att ta emot nedslag värdigt…Säkert kommer amerikanerna ångra sig med tiden…

  2. Hur mycket kostar det att muta en justitieminister?
    Eller så är alla påståenden om Bidéns valfusk en bluff?
    Skönt att veta att media kommer gräva i hans konton, i hans kontakter eller andra oegentligheter. Jadå, vi kan alla vara lugna på den punkten. Den 3:e statsmakten kommer gräva upp alla eventuella märkligheter hos mr. Barr!

  3. Det är inte över än… och det finns massor med bevis framlagda… förstår inte varför alla lägger locket på… Det gäller inte längre Trump utan det faktum att världens största republik har ett valsystem som tillåter valfusk likt en bananrepublik.

  4. Oligarkerna mot folket. Kan de få armen med sig? Som trots allt kommer från folket. Hur indoktrinerade har de blivit, hur kommer veteranerna att reagera? Hur många republikaner låter sig köpas? Många frågor, få svar.

  5. Denna informationen stämmer ju inte för 5 öre, 2 st massiva stämningansökningar har precis lämnats in tillsammans med överväldigande bevis på fusk tillsammans med dom beslagtagna Dominions servrarna från CIA i Tyska Frankfurt vilket Vita Husets advokater har bekräftat, men detta kan bara sluta på ett par sett men mest troligt senario är inbördeskrig för det amerikanska folket har fått nog av korruptionen och kräver att allt detta utreds noga och alla kort läggs på bordet, så utvecklingen av detta har inte ens börjat men det blir mycket intressant att följa detta framöver.

Kommentera