Regeringen vill införa kronvittnen, många år efter SD

BROTTSLIGHET. Inrikesminister Mikael Damberg (S) och regeringen vill införa ett system med kronvittnen – att en misstänkt kan få mildare straff om den lämnar uppgifter om andra misstänkta, och därmed bidrar till att brott klaras upp.

Inrikesminister Damberg, bovarnas skräck. Bild från Twitter/Facebook.

En motion med åtgärder för kronvittnen och vittnesskydd lämnades till riksdagen år 2015 av Kent Ekeroth och Adam Marttinen, båda Sverigedemokrater och det var inte första gången. De förslagen uppskattades inte av Damberg och avslogs av riksdagen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Regeringen vill införa kronvittnen, många år efter SD

  1. Malmö står väl modell för den idén nu tack vare dålig uppklarning av mord. Men regeringen kanske ska börja med att ge Malmö försörjningsplikt. Att staden får dra sina egna kostnader, som vuxna medborgare. De har ju mer än tillräckligt antal invånare för det.

  2. Ha ha , tror politikerna att de ska få lindrigare straff vid en folktribunal mot landsförräderiet ! Titta på bilden och förfäras ! Mvh Sjöström

  3. Tror någon att ett kronvittne träder fram ur skuggorna av sektens imperium.
    Det kronvittnet blir inte långlivat och missar att inträda i paradiset utan rutschar direkt ner i Hinnoms dal alltså Gehenna och hamnar då på Judarnas soptipp.

    • Kalla Fakta poängterade igår polisens oförmåga att komma till skott d.v.s.underlag till åtal. Programmet hade inte blivit till om inte om mammorna för de skjutna fått en framträdanden plats. Alla mödrar och fäder till de kriminella har brustit att uppfostra sina barn eftersom de fått en möjlighet i sitt nya land. Invandrare ska manifester mot våld. ”Skjut Inte” och kvinnorna ska stå upp mot det manliga klanmakten. Gör de inte detta är inte bara muslimska kvinnor utan också alla kvinnor tillbaka till spisen. Det är bara en tidsfråga. Kan detta ske? Möjligen med stöd från den feministiska vänstern och knutblusen Damberg. Gör de inte något är de lågpannade precis som huvuddelen av importen

      Moberg har rätt. Kronvittnen inom den muslimska världen hamnar på den judiska soptippen.

Kommentera