På söndag ges Gretas Nyheter ut


PROPAGANDA. På söndag tar klimataktivisten Greta Thunberg över som chefredaktör för Dagens Nyheter. Beskedet har varit att fokus ska ligga på fakta och inte åsikter. Enligt uppgifter till Dagens Media (betalvägg) kommer tidningen därför att rensas på alla former av opinionsmaterial.

”Jag kan inte bekräfta något mer än det Greta redan sagt offentligt”, skriver DN:s chefredaktör Peter Wolodarski.

-Pettersson säger att Dagens Medias artikel ligger bakom betalvägg så det är svårt att veta exakt, men jag har svårt att tänka mig att det blir en tidning utan åsikter med bara fakta eftersom Greta Thunberg och hennes rörelse bygger på åsikter och vägrar befatta sig med fakta som de inte godkänner.

Greta säger att hon tror på vetenskapsmännen i IPCC, men IPCC – FN:s klimatpanel är inte vetenskap, det är en politisk åsiktsorganisation.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “På söndag ges Gretas Nyheter ut

 • Vivekananda

  Pinsamt värre.
  Ska denna masspsykos av GT aldrig ta slut? Finns det inte allvarligare händelser nu? Lägg ner, Greta!

  Gilla

 • yup

  Ska man hålla sig till fakta och inte åsikter så blir det nog en tunn tidning 🙂

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Hmm… är trycksvärtan miljöklassad? För det borde bli en rätt vit tidning annars. Så ”miljömedveten” som greta är… jag har sagt det förr; flickstackaren borde LVUas och få lära sig leva vettigt som det autistiska barn hon är!

  Gilla

 • Erling

  Ännu ett av otaliga exempel på frisläppt galenskap!

  Gilla

 • Yanny

  Vilket trevligt initiativ. Den upplagan kommer säljas slut. Men det innebär att fler träd fälls och Greta blir sur. Hon är väl alltid sur. Jag vill själv inte läsa vad Greta anser.

  Gilla

 • karlgunnareriksson

  Det finns även en tidning i Södermanland som inte tillåter opinion gällande kritik av klimatalarmismen. Jag har under en längre tid försökt få in grundläggande kunskap om den nyttiga gasen koldioxid och att det var varmare förr .i historien.
  Och att jordens medeltemperatur har stabiliserats sedan år 1998. Och att en rysk forskare ( Valentina) hävdar att solens aktivitet nu minskat , vilket innebär att jordens medeltemperatur framöver blir lägre. Sådana fakta tolereras INTE av tidningen Södermanlands Nyheter. Mina insändare om klimatologi hamnar i papperskorgen.

  Gilla

 • Lennart

  Vet DN:s chefer vad som händer om tidningen rensas på allt opinionsmaterial. Det blir inget kvar att läsa eftersom allt tas bort. Vi vet ju redan vad Greta tycker och tänker. Men eftersom allt ska bort så blir det en tom tidning att ge ut. På förstasidan står det väl möjligen: Eftersom alla åsikter och opinion är borta idag så finns det inget att läsa idag. Men det är väl egentligen ingen större förlust för Sverige.

  Gilla

 • Moberg

  Fakta är att Sverige har blivit ett land av drömmare som tror på en tonåring, avgudar henne och ger henne allt för mycket utrymme i mediabruset.

  Gilla

 • ossie

  Vilket löjligt oseriöst påhitt.

  Gilla

 • Kungen

  Hon har inga fakta. Enbart åsikter. Lilla greta : utbilda dig och gör nåt vettigt av ditt liv istället.
  Svenska folket är trötta på dig och dina föräldrar.

  Gilla

 • Erik..

  Så när Greta får bestämma väntar total censur. Hur ska jag göra på söndag? Köpa tidningen eller inte?

  Gilla

 • Tony

  Vem av dom två som är chef över DN kan nog gå på ett ut,
  han som är chef är minst lika barnslig som Greta!

  Gilla

 • Kent

  Dagens Nyheter Sveriges största dagstidning har hög fallhöjd och har varit i fritt fall länge.
  Det är inte bara Peter Wolodarski som ligger bakom att aggressivt marknadsföra den heliga Greta utan han har stark support ovanifrån.

  Gilla

 • Thomas

  Trycker dom på returpapper ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: