Kina har landat på månen

TEKNIK & VETENSKAP. Idag hat Kina landat på månen igen och börjat samla in mångrus som sedan ska transporteras tillbaka till jorden.

Kina brukar, till skillnad från USA, sällan avslöja särskilt mycket om sina rymdplaner innan man försäkrat sig om att allt går som man planerat. Nu har de varit relativt öppna och berättat att Kinas rymdfarkost Chang’e-5 skulle landa idag.

Enligt tidsplanen så är det tänkt att månlandaren ska börja borra efter jordprover klockan 18:15. Detta samt insamlandet av prover från ytan ska sedan pågå i två dagar. Proverna ske sedan samlas in i en kapsel som är tänkt att återvända till moderfarkosten 3 december klockan 16:10. Därefter ska resan tillbaka till jorden påbörjas men när det ska ske finns det än så länge inga uppgifter om.

14 thoughts on “Kina har landat på månen

  1. Läste för ganska många år sedan om ett energi rikt ämne, mins inte namnet på det. Men det bildades på grund av avsaknad av atmosfär och skulle kunna tas till jorden och lätt ersätta uran.

  2. Samtidigt som NASA klurar på en kapsel (Orion) vars elektroniska utrustning ska kunna klara sig oskadd genom den kraftiga strålningen i Van-Allen bältena runt jorden!
    Att det ”gjordes” 1969 med Apollo 11-17 dessutom bemannad har man ”glömt”. Och allt originalmaterial därifrån är raderat och Borta!
    Jag tror ej på detta!

    https://www.bitchute.com/video/1AUXfAMVbjQo/

      • Alla ritningar och dokumentation förstördes! Och alla data från de första månfärderna förstördes efter att de begärdes ut av en undersökande person i början av 2000-talet. Ingen kan hålla all den kunskapen i huvudet!

  3. Dom ska väl leta efter nya kolfält, så många nya kolkraftverk
    som dom ska bygga så räcker väl kolfälten här på jorden
    inte till. Bara kolfälten förnyas av rätt regim gör det inget,
    eller hur MILJÖPARTIET??

  4. Nu vet vi att månen är full planterad med covid 19 virus . Bra jobbat ! Och resten av världen står handfallna .

  5. Covid-19 på månen? Var skall man flytta nu för att undvika viruset? China är nog det säkraste stället! 😱😱🤪🤪😷😷

    Sent from my iPhone

    >

    • Per är klurig. Vem vet om några år om inte Kina vore den bästa platsen om Sverige byter demokrati till envälde styrt av de enfaldiga.

  6. De antiamerikanska flummarna och feministerna i väst kan glädja sig till att den brutala kommunistdiktaturen i Kina inom kort kommer att vara världen mäktigaste, både ekonomiskt och militärt. Kinas Kommunist Parti skiter fullständigt i mänskliga rättigheter och är 100% rasistisk. Kinas ger heller inte ett dyft för (och det är positivt) västs nya pseudovetenskaper dvs. genus, homo och trans tramset.

    • För övrigt finns det redan nu och här många kineser från P.R.C. De lagar inte bara kinamat.

Kommentera