Vräkt student döms och utvisas för angrepp på hyresvärd

BROTTSLIGHET. En 32-årig man gick till angrepp med kirurgsax efter att ha blivit uppsagd från sitt studentrum. Först sedan han skjutits med elchockvapen kunde mannen gripas. Nu döms han till fyra och ett halvt års fängelse och tio års utvisning, rapporterar Sydsvenskan, bakom betalvägg.

Uthyraren fattade sitt beslut att kasta ut mannen sedan hon tyckt att han börjat bete sig märkligt – han pratade bland annat om att vampyrer var ute efter honom.

-Pettersson säger att är han 32 år så är det dags att sluta skolan…

8 thoughts on “Vräkt student döms och utvisas för angrepp på hyresvärd

  1. Tomas Åberg kommer åtala alla inblandade för HMF, då baaarnet inte är 32 utan 14 och då automatiskt blir Cp ansluten som en av partiets gullgosse, hälsar Federley

  2. Jag har alltsedan Palmes dagar misstänkt att de som blir politiker inte kan få några andra arbeten p.g.a. bristande betyg alternativ verklighetsuppfattning.
    Förstår nu att jag måste inkludera även de men ministall för ponnys som varande toppolitiker, ursäkta fel uttryck som verkar inom toppskiktet.
    Inte alls att undra på att vi har problem med ledare som uppenbarligen saknar det mesta utan endast lider av penninghunger och en talapparat som tar 90% av hjärnkapaciteten.

  3. En utvisning ska alltid vara för evigt. Ändra denna lagstiftning omgående, då den är på tvärs mot folkviljan.

Kommentera