Idag börjar rättegången mot Ali och Amin för tortyr och våldtäkt på kyrkogård


VÅLDSVÅGEN. I dag inleds rättegången efter en uppmärksammad händelse i somras, då två män misstänks ha utsatt två tonårspojkar för en tortyrliknande misshandel på Norra Begravningsplatsen i Solna.

Ali och Amin

Bland annat ska offren enligt åklagaren ha bränts med glöd, misshandlats och tvingats klä av sig nakna – ett av offren ska även utsatts för en grov våldtäkt av männen och att tortyren varade i nio timmar. De båda åtalade nekar till brott. ”Att sexuellt våld används i den här kontexten handlar vanligtvis inte om sexuella drivkrafter, utan om en vilja att förnedra”, säger Niklas Långström, psykiatriker och våldsbrottsforskare vid Karolinska institutet

– Pettersson noterar att de ”stora” medierna inte med ett ord nämner att gärningsmännen är från Mellanöstern och offren skötsamma svenskar, men om en yrkeskriminell afroamerikan råkar illa ut i USA blir det andra bullar.

Ali och Amin åtalas även för andra brott.

Solna Tingsrätt Mål: B 7860-20

TIDIGARE 2020-11-17. Två invandrare åtalas efter utdragen tortyr och våldtäkt på kyrkogård

BROTTSLIGHET. Två män, Ali och Amin, åtalats för den tortyrliknande misshandel som skedde i Solna i somras. Offren var svenska pojkar och misshandeln var mycket långdragen. Motivet ska ha varit att komma över pengar.

Ali, Jahani Asi, född 1999 och Amin, El Hani, född 2002, misstänkts för människorov, grov rån, tortyr, våldtäkt med mera.

De två åtalade, en 18-åring och en 21-åring, misstänks ha utsatt två pojkar för ett utdraget brottsligt angrepp på Norra begravningsplatsen i Solna utanför Stockholm natten till den 23 augusti i år.

Männen, med bakgrund i Mellanöstern, har trots tidigare grov brottslighet sprungit lösa i samhället.

Männen är misstänkta för människorov, synnerligen grov misshandel, grov våldtäkt, grovt rån och övergrepp i rättssak.

TIDIGARE 2020-09-23. Motbjudande och vidrigt vinklat av Expressen

JOURNALISTIK. Journalister är ofta vidriga, i detta fall ovanligt vidriga och motbjudande. Den 18-årige El Hani Amin sitter tillsamman med den 21-årige Jahani Asl Ali häktade på sannolika skäl för bland annat människorov, grov misshandel och våldtäkt mot två svenska tonårspojkar, vars brott skedde natten till söndagen den 23 augusti, vid Norra begravningsplatsen i Solna.

I utredningen framkommer också detaljer om händelseförloppet på kyrkogården, gärningsmännen använde knivvåld, våldtog med tillhyggen och urinerade på ett av offren. De hade knivhuggit offren i vaderna för att försvåra flykt och våldtäktstortyren höll på större delen av natten.

Trots detta vidriga brott så koncentrerar sig Expressen på gärningsmännen och beskriver dem som vanliga trevliga killar med lite otur och givetvis nämns inte att offren är svenskar och gärningsmännen invandrare. Dessutom var Expressens artikel öppen men tydligen skäms de och införde betalvägg när det började skrivas på alternativa medier.

En normal tidning hade skrivit om offren, skötsamma killar som kämpade för att komma in på fina skolor och skaffa sig en bra framtid.

TIDIGARE 2020-08-26. Tortyr och våldtäkt i Sverige får mindre uppmärksamhet än nyheter från USA

MEDIA & BROTTSLIGHET. Nu är två mena-män, 18 och 21 år misstänkta för att ha torterat och våldtagit två svenska pojkar 15 och 17 år. SVT Aktuellt ger tortyr och våldtäkt i Sverige 30 sekunder mitt i programmet, men lägger gärna fem minuter på en skjutning i USA eller våldtäkter i Indien. 

-Det är nästan så Pettersson tror att media försöker dölja att det finns problem i Sverige. Den ena araben var dessutom dömd till fängelse för mordbrand men gick ändå lös….  

De misstänkta, på sannolika skäl:

 • Amin, El Hani, född 2002, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån
 • Ali, Jahani Asi, född 1999, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån

Tid 2020-08-22 23:00 — 2020-08-23 08:39 Norra Begravningsplatsen, Solna kyrkväg, Solna

Solna tingsrätt Målnr: B 7860-2

TIDIGARE 2020-08-25. Ghettotrash kidnappade, våldtog och torterade svenska pojkar…

BROTTSLIGHET. De två pojkarna 15 och 17 år som torterades på en kyrkogård i Solna räddades av ett förbipasserande vittne. Det uppger åklagare Anders Tordai. Förövarna, två araber 18 och 21, som båda är kända av polisen sedan tidigare, är misstänkta för grov misshandel och människorov, enligt Aftonbladet

20200826_044907

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali har lite uppgifter. Två vanliga svenska pojkar på väg hem, nyktra, efter en födelsedagsfest hos vänner, plockas ut på måfå och torteras av ”ghettotrash” som jag förmodar är en omskrivning för invandrare. Gärningsmännen är kända av polisen och enligt socialtjänsten har föräldrarna till gärningsmännen brustit i omsorg.

Den yngre araben var dömd till fängelse men gick ändå lös.

-Pettersson säger om vi inte är i ett lågaktivt inbördeskrig så är vi bra nära och journalister samt många politiker gör allt för att dölja verkligheten.

TIDIGARE 2020-08-23. Pojkar kidnappades och misshandlades grovt på kyrkogård

BROTTSLIGHET. Förbipasserande hittade två avklädda pojkar på en kyrkogård i Solna tidigt på söndagsmorgonen. Pojkarna ska ha utsatts för en tortyrliknande misshandel som varat under stora delar av natten, enligt uppgift till Aftonbladet.

– Två män är anhållna misstänkta för misshandel och människorov, säger Anna Magnusson vid åklagarkammarens presstjänst.

Vid 23-tiden på lördagskvällen ska pojkarna ha förts in på kyrkogården och hittades avklädda av förbipasserande tidigt på söndagsmorgonen. Brottsoffren, som är omyndiga, har utsatts för tortyrliknande och kränkande våld under flera timmar. De misstänkta männen ska vara i 20-årsåldern.

Polisen

-Pettersson noterar att en ny våldskultur växt fram i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Idag börjar rättegången mot Ali och Amin för tortyr och våldtäkt på kyrkogård

 • Gravstenar välta på Norra begravningsplatsen i Solna | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Idag börjar rättegången mot Ali och Amin för tortyr och våldtäkt på kyrkogård […]

  Gilla

 • Gör om allmänna arvsfonden till en fond för brottsoffer | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] riksdagsmannen Hanif Bali samlat in två miljoner kronor till de två 16-pojkar som utsattes för rån, tortyr och våldtäkt av två arabiska invandrare på Norra begravningsplatsen i Solna i slutet av augusti. – Tiotusentals människor har bidragit. […]

  Gilla

 • Tony

  Allt under 10 års fängelse för dessa två bastarder är ytterligare en
  skymf för offren. Och därefter ska idioterna utvisas för all framtid,
  vi har ingen användning av bastarder!

  Gilla

 • Bosse

  Det finns bara ett straff för dessa invandrarkräk,det är två veckors grov tortyr och sen arkebusering.Sen ska respektive land dom kommer ifrån hämta kropparna så dom inte ligger I svensk jord.

  Gilla

 • ossie

  Dessa odjur bör kastas till pirayorna om de nu inte är för kräsna.

  Gilla

 • ponnsan62

  Dödsstraff är det enda rätta.

  Gilla

 • Kungen

  Om dessa kräk bedöms skyldiga ska dom släppas långt ute till havs. Dom ska ha handfängsel och 100 kg tyngder runt benen.
  Egentligen är det alldeles för lindrigt men man är ju inte omänsklig heller…..

  Gilla

 • Erling

  Några timmars samhällstjänst kanske. Eller förvandlat till beviljat skadeståndskrav för häktningstid i Hovrätt.

  Så ruttet är det numer i vårt land!

  Gilla

 • Kristina

  Sådana här brott handlar om makt, inget annat än makt! Förövarna ser sig som övermänniskor av den grad att utövande nazister från trettiotalet skulle förundras.
  Den svenska psykologin med det obligatoriska budordet ” känner sig så liten och obetydlig innerst inne” (något som kureras med utbildning i t.ex. thaiboxning) möter här något helt nytt, något vars existens man vägrar erkänna.
  Man behöver inte vara särskilt fantasifull för att inse att kulturkrockarna snarast kan liknas vid massakrer.

  Gilla

 • rustibus46

  Snälla, de är trångbodda, saknar sin familj,
  förstår inte våra lagar o det finns för få
  ungdomsgårdar……etc. Tips: 2,5 år .Ute eft. 2år. Hoppas jag har fel. Arma land

  Gilla

 • Niklas R

  De ska låsas in på 25 år och därefter livstids utvisning. Efter att de avtjänat två tredjedelar av straffet ska de överföras till hemlandets fängelse för att avtjäna den sista delen.

  Under tiden i Sverige ska de sättas på speciella utlandsavdelningar som endast är förvaring fram till det att de ska släppas. Ingen rehabilitering, ingen vård, ingen utbildning, ingen sysselsättning, ingen läsning. Om de sköter sig och är duktiga kan vissa av dessa saker tillåtas, som t.ex. möjligheten att få läsa böcker.

  Gilla

  • messkalle

   Svt har visat hur IS-fångarna har det i Kurdistan. Fångvården har mycket att lära så för att få plats med fler på små ytor.

   Gilla

 • Nisse

  Om de tillåts stanna kvar i landet efter avtjänat straff, är detta en gigantisk skandal.
  Monster helt utan mänskliga egenskaper.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: