Morgan Johansson vill stoppa invandringen – av städare och diskare

INVANDRING. Kapitalistisk rovdrift på människor, exploatering och organiserad kriminalitet. Det är resultatet av de ultraliberala regler för arbetskraftsinvandring som Moderaterna drev igenom för 10 år sedan. Det måste åtgärdas, skriver migrations och justitieminister Morgan Johansson (S) på twitter och i en intervju i Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg.

Morgan Johansson vill stoppa flödet av diskare och städare – och bara ta emot kvalificerad arbetskraft som det råder brist på i Sverige och det märkliga är att det kanske är första gången Pettersson håller med socialdemokraten Morgan Johansson.

Men Morgan vore inte Morgan om det inte finns en massa men inblandade. Ett skäl är att minister Johansson har haft sex år på sig att minska invandringen men inte gjort något mer än pratat.

Ett annat är att han för bara ett par dagar sedan fälldes i Konstitutionsutskottet för att ha ljugit om att anhöriginvandringen minskade på grund av socialdemokraternas åtgärder, vilket den inte gjort. KU slog fast att Morgan Johanssons utspel var felaktigt.

Ett tredje skäl som visar att Morgan pratar i stället för att göra något är att han nyligen försökte ordna amnesti åt 9000 ljugande afghanska unga män utan asylskäl.

Ett fjärde skäl är att Morgan är inne på sitt sjunde år som minister och under dessa sju år har det åtskilliga gånger föreslagits i riksdagen att fusket med arbetskraftsinvandringen ska minskas, men migrationsminister Johansson och hans parti har röstat nej och pratat om EU:s lägsta arbetslöshet.

Nu har vi över 500.000 öppet arbetslösa och åtskilliga fler i det dolda och med fusksysselsättningar.

Steget Efter

När man tittar på statistiken syns tydligt att Morgan Johansson (S) föredrar att importera arbetslöshet och inget annat…

Beviljade uppehållstillstånd enligt Migrationsverket:

2020 till och med oktober 75.460 varav asyl 8.338
2019 Totalt 119.568 varav asyl 19.201
2018 Totalt 133.025 varav asyl 23.377
2017 Totalt 135.686 varav asyl 36.607
2016 Totalt 150.535 varav asyl 71.571
2015 Totalt 109.235 varav asyl 36.462

Alltså 722.848 permanenta uppehållstillstånd sedan Stefan Löfven (S) blev statsminister och Morgan Johansson (S) minister hösten 2014 och hittills i år till och med oktober 75.460 permanenta uppehållstillstånd med coronastängda gränser.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Morgan Johansson vill stoppa invandringen – av städare och diskare

  1. Intet av sanning där inte !! Vad jag tror är att han anar problem efter 2022. Förlorar hans parti makten så blir han arbetslös !! Vilket / vilka jobb är han kvalificerad för ? Om jag uttrycker mig positivt om honom så kanske diskare / städare . Och vilka ska han då konkurrera med ? Därav hans utspel . Vill inte på något sätt nedvärdera nämnda yrkesgrupper .
    Mvh Sjöström

  2. Dom flesta av de som kommit de sista 20 åren vill inte o kommer aldrig att arbeta för sin försörjning. De kommer enbart hit för att ta del av bidragen och skiter i resten. Varför skulle dom annars ta sig genom många länder för att komma just hit av alla länder ?? Då hade dom väl nöjt sig med att komma till Europa

  3. Kanske tid att införa en nya yrkeskategorier
    ” Bidragstagare, och ”Yrkeskriminella” ? Dom
    utgör ju stora grupper idag?

    Jaha, det börjar att närma sig valtider, då gäller det
    att sprida ut lite floskler som han sen ger fan i att hålla?

    Sen hur kan det va möjligt att en tidning som erhåller
    statsbidrag att gömma nyheterna bakom en betalvägg ?
    Men i Sverige är visst allt möjligt!

  4. Det värsta är inte själva arbetskraftsinvandringen! Det är att dom har rätt att ta med sig sina anhöriga hit och få dom försörjda av skattebetalarna!

    Går det inte att byta ut befolkningen tillräckligt snabbt via asylinvandringen och kullföderskorna, så kan man ju snabba på utbytet med arbetskraftsinvandring!

    Någon som kommer hit för att arbeta för 13 000 i månaden, tar med sig hela klanen som då har rätt till bostad, fulla bidrag och full välfärd från dag ett! Gärna med ett efterblivet barn som har rätt till full assistans!

    Jag känner hur guldet regnar över mig om vanligt!

    • Frågan som man inte kan undvika är att vem ska
      försörja alla dessa horder när befolkningen är utbytt?
      Eller ska våra barnbarn bli någon slags tvångsjobbare?

      • Vi kan i längden aldrig försörja alla ockupanter!
        Hoppas innerligt att ingen tror något annat! Inte ens sossarna tror att detta går, utan väljer avsiktligt att offra oss alla för att få bestämma lite till!

        Följande kommer sen att inträffa! Hur vi än sliter kan vi aldrig uppehålla den standard som vi vant alla ockupanter med. Dom skall bara ha och ha och ha………..

        Även om detta kommer att bli det sista som det skärs ner på, så kan ni ju föreställa er om hur det kommer att se ut, när vi tvingas tala om för dom boende i de så kallade utsatta områdena att nu kommer inte bidragen mer!

        Besvikelsen kommer att tas ut på dom stackars svenskar som inte har hunnit fly landet och vi får uppleva ett folkmord med bibliska proportioner!

        Den enda anledningen till att vi får finnas i kalifatet är ju för att vi skall försörja dom, kan vi inte det längre så finns det ju ingen anledning till att ha oss kvar!

Kommentera