Trump lovar att lämna Vita huset


UTRIKES. Donald Trump lovade på torsdagskvällen att lämna Vita huset om elektorerna röstar fram Joe Biden som president 14 december.

Donald Trump Foto Gerd Altman, Pixabay

Det kommer jag självklart att göra och det vet ni, sa han under en frågestund med journalister, rapporterar Reuters.

Uttalandet innebär att Trump tar ännu ett steg bort från sin forna retorik. Tidigare i veckan sa han sig stå bakom beslutet från en myndigheten inom USA:s regering att låta Biden formellt inleda maktövergången.

I torsdagskvällens frågestund upprepade Trump dock sina anklagelser om valfusk. När han fick frågan om han skulle erkänna sig besegrad svarade han:

Nej, det kan jag inte alls säga. Det kommer vara en väldigt svår sak att ge upp eftersom vi vet att det förekom massivt fusk.

Trump vägrade avslöja om han tänker närvara när Joe Biden svärs in som president.

– Pettersson misstänker att många så kallade journalister är besvikna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Trump lovar att lämna Vita huset

 • Argus

  Om Biden blir amerikansk president och om det verkligen gått rätt till så är det hög tid att idiotförklara det stora landet i väster och isolera det så att vansinnet inte sprider sig.

  I gallupundersökningar förklarar 56% av det amerikanska folket att de fått det bättre. Arbetslösheten, innan Kung Flue, var den lägsta någonsin bland minoriteterna. Det är också första gången i mannaminne som USA inte startat ett krig. Jag förstår att det militärindustriella komplexet är besvikna över det. Besvikna är också Big Pharma då Trump aviserat att administrationen ska sätta in åtgärder mot skenande läkar- och läkemedelskostnader. Om vanliga amerikaner skulle tycka att allt det här är dåligt har de väldigt skev verklighetsuppfattning.

  Gilla

 • G Nordström

  Även den mest imbecille kan lätt se att de varit valfusk.

  Gilla

 • rune

  Om allt går rätt till blir Trump kvar i Vita Huset.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: