Centertoppen Fredrick Federley levde med dömd pedofil

INSÄNDARE till Fredrik och andra s k sakkunniga politiker

Den som vill se Fredrik och tre andra EU – parlamentariker och deras lyxliv på vår bekostnad i Bryssel skall se på serien Bryssel Calling som just nu sänds på TV 1.

Där svassar Fredrik och Jytte Guteland, Alice Bah Kunhke och Sara Skyttedal omkring i korridorerna i moderiktiga och säkerligen svindyra kreationer och sminkade som om dom var på väg till någon festlig tillställning. Knappast några arbetskläder som vanligt folk bär på normala arbetsplatser.

Serien kan bara framkalla äckelkänslor när man ser dessa fyras liv och leverne i Bryssel som till stor del tydligen består av kramande och kyssande av andra s k parlamentariker när dom sammanstrålar för att delta i en mycket betungande omröstning. Troligtvis så skulle samtliga dessa fyra kollapsa redan innan första kafferasten om dom hade haft en anställning på en arbetsplats där man skulle utföra något lättare fysiskt arbete. Eller kanske tidigare om dom hade upptäckt att det hade fastnat lite skit under dom välmålade långa naglarna.

Ser man sedan deras sekreterare och andra som dom anställt för att underlätta det oerhört betungande uppdraget som EU – parlamentariker så tycker jag mig ganska tydligt skönja att vissa av dessa har samma sexuella läggning som Fredrik. Dom kallar sig för ”politiskt sakkunniga” vad nu det är för något speciellt med att vara ”sakkunnig” som politiker. Jag var i så fall ”sakkunnig” lokförare när jag jobbade och en rörmokare är väl också ”sakkunnig” likväl som en golvläggare eller vad som helst.

Jag skulle vilja kalla hela gänget som man ser i programmet för sakkunniga kaffedrickande skitsnackande parasiter som kostar oss skattebetalare alldeles för mycket och det särskilt när man betänker vilken skada dom orsakar oss medborgare genom sina beslut. Titta bara hur Europa ser ut idag tack vare EU.

I dom avsnitt som hittills visats i Bryssel Calling har man ännu inte redovisat dom här fyras löner och andra förmåner som dom har men var och en av dessa 20 parlamentariker som Sverige har tjänar i runda slängar 200 000 kr i månaden så visst har dom råd med sitt lyxliv i Bryssel.

När jag ser programmet och dom personerna som där dyker upp oavsett från vilket land dom kommer från så får jag en känsla av att detta EU – parlament inte är något annat än en tummelplats för personer med ska vi säga en lite udda sexuell läggning så jag tror att t ex Fredrik har hamnat på rätt plats.

Vi har ju en annan svensk parlamentariker där som likt Fredrik också har samma läggning och som också på något inte helt normalt sätt satt barn till världen.

Säkerligen finns det många fler likadana inom EU parlamentets väggar som här har hittat sitt eget Eldorado.

Vad det gäller Fredrik så undrar man ju hur han är funtad som flyttar ihop med en dömd pedofil när han har en tioårig dotter där hemma. Det är väl ungefär som att låta en varg flytta in bland fåren i stallet.

Men det är klart att när man ser vår EU – parlamentariker visa upp sin sakkunnighet i att klä sig i kvinnokläder och kalla sig för Ursula i filmen här under i inlägget så förstår man kanske lite bättre hur man kan göra så. När man ser Fredrik som Ursula så förstår man också bättre hur landet har hamnat i den sjuka och onormala tillvaro som det idag befinner sig i p g a sådana politiker.

För kanske 10 år sedan så skrev jag till Fredrik och gratulerade honom när han blev misshandlad av ett invandrargäng. Jag tyckte att det var bra att han fick smaka lite på det samhällsklimat som tack var honom och hans parti redan då rådde i landet och som nu har blivit ännu värre.

Jag tyckte inte ett dugg synd om honom då och gör det inte idag heller. Faktiskt tvärt om!

F ö så vill jag ännu en gång passa på att be om ursäkt för att jag röstade ja till medlemskap i detta dårhus som EU – parlamentet är.

Hade jag vetat vad detta skulle leda till så hade jag röstat nej!

Sandor Herold, normalt klädd manlig invandrare

23 thoughts on “Centertoppen Fredrick Federley levde med dömd pedofil

    • Instämmer men jag och frugan röstade nej till EU.
      Beträffande Centerns val av FF som Eu-kandidat bevisar Rödskrikan, genom att inte omgående ta avstånd, att partiet har ett sexualliberalt mål. Alla ska få ta/göra vad de vill i det offentliga rummet. Inte undrar att mena-folk gillar partiet eftersom de tar inte bara bidrag utan våldför sig på svenska materiella ting och inte minst på andras barn, ungdomar, unga flickor och kvinnor.
      Det glädjer mig att Federlyaffären också blev en spik i Annies och stureplanideologernas agenda.

  1. Sakkunniga som saknar kunskap? >Hur kan man bli
    sakkunnig i ett ämne bara så där genom en utnämning?
    I allt annat krävs någon form av utbildning, men sakkunnig
    kan man bli bara man har den rätta tron?

    Har aldrig hört att S D har några sakkunniga, och ändå
    är dom kunnigare än dom flesta i det mesta?

  2. Hur mycket får man från svenska försäkringskassan och hur länge om man är sjukskriven EU-parlamentariker?

    • Bra fråga. Antar att de eu-valda är personval, som inte kan ersättas, sparkas eller sjukskriva sig i Sverige. Några ”sakkunniga har säkert fixat det så och att de inte ens behöver närvara vid omröstningarma. De, Jytte, Alice, Sara och Ursula är istället på manikyr.

  3. Eftersom Federley har den rätta religionen”VÄRDEGRUNDEN” så är man i stort sett skyddad och kommer att vara omgiven av handhjärtan resten av livet.

  4. Hoppas han blir av med sitt helt onödiga överbetalda s.k. jobb. Hade detta varit en sverigedemokrat så hade det varit största nyheten på svt och kraftigt fördömande i alla medier. Nu var det ju inte så allvarligt eftersom han dels är centerpartist och dels homo….

  5. Man mår illa rent ut sagt.Federley ”kärleksbombas” på sociala medier av sina supportrar ! Kraken lider av en oerhörd självvömkan nu när karriären är i fara p.g.a.umgänget med denna svinpäls till människa.Nu ska det gråtas och ynkas och tyckas synd om.Ska man tycka synd om någon så blir det barnen som råkat ut för Federleys älskade ”peddoäckel”.Hoppas att Fru Lööv satte en sko i halsen när detta kom till hennes kännedom.Avslutningsvis vill jag ge en ros till Sandor för alla bra inlägg som han alltid levererar till bloggen.🌹

  6. Han var biologisk far till en flicka, men inte vårdnadshavare. Har han, eller haft, kontakt med flickan alls?

  7. Sandor är den som har förstått allt! Som jag , men jag har inte haft hans mod att säga det! Detta samhället funkar inte längre…Detta är bara början.. Sedan går det helt åt helvete…

  8. Bra Herold,
    Ser på Tino Sanandajis FB sida att de flesta är glada över att det visas respekt. Kan det måhända vara smygsympatisörer till Centern.
    Det som är respektlöst är att Federly verkar dra poäng på sin sexuella läggning. Det verkar vara mer känsligt att vara homosexuell/transsexuell.

    Svt ids inte ens nämna varför han blev så plötsligt ”sjuk”, enligt nya uppgifter har han diskuterat domen med grannar tidigare.
    Det känns bara konstigt att ”vi” d.v.s ”the deplorables” ska visa avsevärt större empati än de som själva är de största skurkarna?

    Centern tillhör dem med det mörkaste förflutna som går att gräva upp och historien upprepar sig. De verkar ha en allmänt öppen inställning till medlemmar, bara de har rätt etnicitet eller läggning. De är däremot inte lika ärliga och öppna när verkligheten knackar på.

    Men det som är värst är att dessa människor aldrig bryr sig om Nisse i Hökarängen som blir rånad av Centerns favoritinvandrare.
    Inte heller kan de förstå att alla inte tycker att invandring är det absolut bästa som hänt Sverige. Tyvärr uteblir alltid fakta om dessa statements.

    Jag gillar inte när de godhjärtade ”avrättar” de alternativa utan bevis eller dom, men jag gillar inte heller att de själva kräver amnesti när bevisen hopar sig.

    • Det är också konstigt att han inte blev sjuk förrän media uppmärksammade detta. Han får leva med vem han vill, men i ärlighetens borde han stå för beslutet att bo med personen. Men eftersom han anklagat halva Sverige för oegentligheter så törs han inte stå för sitt beslut.

      I det här landet så är den politiska tillhörigheten det som avgör om du är skyldig eller inte. Detta känns igen i domar gällande brottslighet som utförs av invandrare. Det är tydligt i dessa situationer att vi är de som förväntas stå för empatin och förståelsen, trots att vi framställs som monster när vi inte tror på sagor om invandringen.

      • Inte när han har barn som borde få skydd från övergrepp. Har aldrig hört att pedofili kan botas.

  9. Sandor kommer ju från ett land med en kristen kultur som inte skiljer sig nämnvärt från vår egen. Mest språkligt viket inte är stort problem.
    Det har Sandor visat ett ypperligt bevis för.

  10. Tänk om vi bara haft invandrare, och i lämpligt antal, som Sandor då hade vi kunnat fortfarande vara ett rikt och homogent land.
    Men det gick inte eftersom de nya generationerna hade gått i förskola och senare den flumskola med stackars lärare som blir bötfällda om de så mycket som pekar mot en elev och samtidigt läxar upp denne.

Kommentera