Pengarna behövs här i Sverige

EKONOMI. Oscar Sjöstedt, född 1981 i Stockholm, är en svensk sverigedemokratisk politiker. Oscar Sjöstedt har studerat vid Stockholms universitet och har en kandidatexamen i nationalekonomi. Sjöstedt grundade SDU-Stockholm och han utsågs till SDU:s representant i moderpartiets styrelse för Stockholms län 2006.

Sjöstedt invaldes i Sveriges riksdag 2014 och utsågs till Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesman under våren 2014, efter att han arbetat på Sverigedemokraternas riksdagskansli som anställd tjänsteman.

-Pettersson säger att detta är klarspråk på ett bra sätt, men jag tror inte det går in hos regeringen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Pengarna behövs här i Sverige

  1. Oscar Sjöstedt har en kandidatexamen i nationalekonomi.

    Är det fler än jag som noterat att avsaknaden av utbildning blir mer och mer markant ju längre åt vänster man tittar?

  2. Jag gillar att höra ord och inga visor. Tänk om vi kunde få en regering med lite handlingskraft, det ser mörkt ut eftersom de är PK-sfärens uppfattning att med SD skall vi inte ha någon uppgörelse.
    Om M och KD skulle tillsammans få 30 % av mandaten i 2024 års Riksdag eventuellt även L kunde bidra med 4,5%, men det räcker inte. Tydligen är deras plan att de stöttas av SD men de skall inte ha något att säga till om, alltså en ny sorts demokrati.
    Så kan inte en västerländsk nation agera och om Ulf K. skulle vara ledare får vi bara en ny syltrygg utan ett uns av stake.
    Nej en ny regering måste bestå av SD, M och KD med ministerplatser all efter deras mandat i Riksdagen och Jimmie Åkesson som ledare.

  3. Bygg fler sjukhus och anställ mer personal istället för att lägga ned.Bara ett exempel på vad som kan göras för de pengar som ”förskingras” .

  4. Vi har unga o gamla utan missbruksproblem i Sverige som har det svårt. Deras möjlighet att få hjälp är
    minimal. Sociala hänvisar t släkt o vänner.
    För icke svenskar är möjligheterna t hjälp
    betydligt större. Sweden first. Arma land

Kommentera