Allahu Akbar i Schweiz


En kniv attack som skadade två kvinnor i ett varuhus i den schweiziska staden Lugano utreds som en terroristhandling. Den kvinnliga muslimen som utförde den mordiska attacken, uppges ha utropat ‘Allahu Akbar’, har arresterats.

Enligt lokala rapporter grep den mordlystne muslimska kvinnan en brödkniv från en butiks-skyltning , hon ropade  ”Allahu Akbar!” och skrek att hon var från Islamiska staten (IS, tidigare ISIS / ISIL), enligt schweiziska medier. 

Polisen sa att ett av offren drabbades av allvarliga men icke-livshotande skador i attacken, medan det andra drabbades av mindre skador.

Chef för det federala kontoret för schweizisk polis (Fedpol), Nicoletta della Valle, säger: ”denna attack överraskar mig inte”,  hon hänvisade till de senaste terroristhandlingarna i Frankrike, Wien.

LÄNK


4 responses to “Allahu Akbar i Schweiz

 • Moberg

  Det enda sektens medlemmar tycks vara ute efter är att terrorisera, de kanske skulle vinna mer på att försöka rätta in sig i vårt västerländska levnadssätt.
  Det tyck dock ej vara deras taktik, och de gör det eftersom de flesta länderna i Europa har lagar som passar ett civiliserat samhälle där de inte förväntas terror och hat.

  Gillad av 1 person

 • yup

  Lokala islamistklubbens jämställdhetssatsning? Vår feministiska regering borde ta fram detta som ett exempel.

  Gilla

 • Kent

  Förtigs av regimmedia i Sverige som vanligt.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: