Vad har media gjort sedan i mars?


MEDIA & PANDEMI. Det var väldigt många som förstod att något var fel för väldigt länge sedan. Det har gällt corona, migrationen, klimatet med mera men media lallar med makten i stället för att granska den.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Vad har media gjort sedan i mars?

 • SVENSK

  Corona, en vanlig förkylning/influensa som genom lagändringen som infördes före ”Svininfluensan” för ca tio år sedan omdefinierats till ”pandemi” endast i syfte att kunna införa den sedan minst 120 år tillbaka planerade kummunist-fascistiska världsdiktaturen.! Dödstalen fick man upp genom att vanvårda våra åldringar till döds genom morfin och obligatorisk palliativ vård istället för syrgas och näringsdropp. Till det kom det förödande besöksförbudet som ledde till ett psykiskt lidande samt en plågsam död i ensamhet för många av åldringarna. Nu flaggar man för besöksförbud igen, som kan ge ytterligare dödsfall bl a för att vanvården ej kan upptäckas av de anhöriga. Detta är sanningen mina vänner! Den som ännu inte förstår detta kommer att automatiskt få tjäna som nyttig idiot i detta system. Sluta lyssna på Systemmedierna eller Regimkontrollerade medier! Vissa alternativa medier har tydligen inte heller förstått detta eller spelar ett spel. Jag gör inte detta för egen vinnings skull, i så fall skulle jag inte vara anonym. Detta är för mina barn- och barnbarns- och mitt folks skull! Och för att jag gillar frihet! SAMTLIGA 8 riksdagspartier måste röstas bort 2022 vilket är absolut SISTA chansen att vända detta! En av Sveriges kvarvarande riktiga konstnärer Markus Andersson har insett detta tillfullo och intervjuas här inför sitt tal på mynttorget den 22/12.
  Detta är EXTREMT viktigt att förstå!
  .

  .
  .

  Först skulle sk” flockimmunitet” uppnås genom att väldigt många skulle smittas och nu börjar man istället räkna ”smittade” som något negativt! Förstå vansinnet och bedrägeriet i detta!
  T o m WHO erkänner att bara antalet döda barn i världen pga de fullständigt vansinniga restriktionerna uppgår till ca 1 miljon! Ca lika många som dött MED viruset, varav endast ett fåtal % har dött AV viruset!

  Många kristna säger att det är SATAN och hans hantlangare som ligger bakom detta, inget talar för att de har fel!

  Gilla

 • rune

  Bergmark säger sanningen!!!!

  Gilla

 • rune

  ”Tegnell:– På något vis måste vi leva med den här sjukdomen. Får vi ett bra vaccin kan vi leva på ett sätt, men vi vet inte hur många vi kan vaccinera eller hur ofta man måste vaccinera.”
  Detta falsarium börjar bli riktigt otäckt !

  Gilla

 • Billy Boy

  Då kan vi bocka av även denna grova lögn som den s k feministiska och humanitära stormakts-regeringen använt sig av i sin genomfalska marknadsföring …

  Gilla

 • rulles genu..s

  Röstar man fram en retard får man resultat därefter. När det handlar om obetydliga och ovetenskapliga genusuttalanden och annan skräp som inkompetenta myndigheter och politiker sysslar med istället för att göra nytta är det mest patetiskt, men i detta fall kostade det många tusen människor livet.

  Slutsats: 1. sluta med inkvotering. 2 rösta inte på retarder.

  Gilla

 • Eva

  Media är en del av makten – således en mycket stor del av problemet.

  Gillad av 1 person

 • G Nordström

  Svårt att döma personer som inte är vid sinnes fulla bruk.
  Möjligtvis låsa in dem så de inte kan fortsätta ställa till skada.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: