Henrik Arnstad om islam

ISLAM. Statsminister Stefan Löfvens rådgivare, Henrik Arnstad tycker att det är antidemokratisk att inte vilja se islamism i Sverige och att muslimer är en ”utsatt minoritet”.

– Pettersson säger att Henrik Arnstad pratar bra för sig själv men vill ni så har han varit med en hel del på bloggen…och att statsministern lyssnar på ”historikern” säger en hel om vår statsminister…

Henrik Arnstad: ”Islam är en del av svenskheten”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Henrik Arnstad om islam

  1. Islamism borde Arnstad veta att det är islams sätt att motverka västerländsk kultur och demokrati, och det tycker kretinen inte att vi ska motsätta oss.
    Han är därmed en femtekolonnare som borde bestraffas hårt.

  2. Henrik Arnstad är nog lika lite Historiker som Stefan Löfven
    är svetsare, den ene är fuskprofessor den andre svetsarlärling

  3. Herr Arnstad lär inte tro på att islamism är farligt ens när hans avhuggna huvud rullar runt på gatan.

  4. Märkligt jag har levt i länder med muslimer i majoritet eller som stor del av befolkningen, i endast ett land av dessa har jag och familjen haft problem med muslimer och det är ett arabland.
    De övriga där har vi inte märkt något som ens närmar sig rasism mot vita.
    Kan det vara skillnad på folk och folk, enligt svensk syn så är vi alla lika enligt FN/UN så är vi lika i värdighet.

    En episod i Bangladesh där jag köade för att köpa frimärken i en kiosk, kön ringlade sig lång men att stå i kö får även vi vita tåla. Plötsligt kommer en man fram till mig och säger ”du får gå före” jag svarade ”nej jag kan vänta.”
    Han gav mig beskedet ”vi har pratat om dig och förstår att du är här för att hjälpa oss och din tid är dyrbarare än vår och vi vill att du går före.”

    Jag tackade och köpte mina frimärken, vad jag här skrivit tror jag inte skulle hända i arabvärlden, där är det kutym att sist går först de har ingen aning om kökultur heller.
    Jag graderar folk efter hur de bemöter mig, vilken religion eller kulör eller land de kommer ifrån har har ingen som helst betydelse.
    Det gör ont att läsa om afrikaner som tydligen de flesta ogillar, levt i två länder på väst liksom östra Afrika. Råkat ut för endast ett rånförsök som jag avvärjde, detta under 8 års tid, risken i Sverige är förmodligen betydligt större.

    • Jag har ocså bott i flera länder, i Afrika och Arabland. Visst stötte jag på rasism i mängd i Arablandet, där kvinnor inte fick köra bil osv. Jag fick en egen chaufför och fick inte ens sitta i framsätet när han körde. I Afrika stötte jag på folk, kvinnor som ville känna på min hud och kolla om det gick att ta bort färgen….. Det stals mycket från vårt hem i Afrika, fick hålla koll på vilka vi släppte in osv.

  5. Det finns 1 600 000 000 muslimer i världen. Det finns knappt åtta miljoner svenskar. Vem är minoriteten?
    Arnstad, ypperligt exempel på att socialister är, per definition, idioter.

  6. Håll käften ni sliskiga rashatare som uppviglar vanligt folk.

    Bloggen markeras härmed som ”körd”.

    • Det framgår av din kommentar, och ditt språkbruk, att du inte är mogen att förstå de demokratiska spelreglerna.
      Denna blogg har blivit själva symbolen för den vanliga människans rätt att få lyfta fram de missförhållanden och orättvisor som drabbar detta land p.g.a. dina likasinnade.

    • Här diskuteras religion, vad har det med ”ras” att göra?
      Alla har rätt att ha åsikter om Islam, och utrycka detta i skrift.
      Har du problem med det sök hjälp.

  7. Henrik Arnstad är en markör för hur det står till med tillståndet i Riket när man låter denne man framstå som en ”expert”.

  8. Arnstad ja ja ? Hej o hå kan man bli arger på en sån dummerjöns ? Jag ler lite åt honom och det gör nog de flesta tror jag . Ingen , absolut ingen kan ta honom på allvar som är normalt påläst ! Mvh Sjöström

  9. Henrik A är en av sverige-vänsterns Stora Profeter..

    Märkligt att dom inte marknadsför honom internationellt som de gjort med Greta…

  10. Hur var det ?

    De skulle sluta att undersöka häktade för att se om de
    har någon psykisk störning.

    Då blir det kanske tid att undersöka ………………. om
    han finns i gruppen med dessa handikapp?

    Något fel måste vara grunden till et sådant ställningstagande !

  11. ”Historikern” Henrik Arnstad ger råd till Stefan Lövfen sällan har ordspråket varit mer adekvat än nu. En blind leder en annan blind. Kan verkligen illustrera Stefan Lövfens intellektuella nivå.
    Socialdemokraterna har alltid otur när dom väljer sida på trettiotalet var det nazisterna, efter andra världskriget kommunismen med miljardrullning till diverse diktaturer och massmördare. Nu är det islamism de krokar arm med men kommunismen har de inte släppt helt heller idag. Nu rullar miljarder till diverse islamistorganisationer både i Sverige och världen.

    • ”Kent”!

      – och sossarna har ÄNNU kontraktet med Muslimska
      Brödraskapet gällande !

      – och SÄPO har ÄNNU inte angripit LANDSFÖRRÄDERIET !

      Nu är den aktuella frågan inte vart Sverige är på väg,
      utan när vi når stupet (att islam tar över Sverige).

      Någon som känner sig trygg ? ? ?

Kommentera