S har lite som de inte kan förklara

INVANDRING. Enligt FN befinner sig 70 miljoner människor på flykt i världen och fem miljoner barn under fem år dör av orsaker som är lätta att åtgärda varje år.

Dessutom har vi hemma i Sverige människor som inte kan leva på sin pension, en usel skola och åldringsvård bara för att nämna några saker.

Sveriges regering tycker dock att det är viktigare att satsa resurser på ljugande afghanska män, varav många från Iran än på svenskar och dem som har det riktigt svårt i världen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “S har lite som de inte kan förklara

  1. Regeringens fientliga tankar mot Svenskar kanske. När vi inte såg misslyckandet komma, så ändrar vi villkoren så det ser lyckat ut. Kosta vad det kosta vill. Det är nationens skattepengar och därför måste vi ge det till andra än de som jobbat ihop dem. Finns det ingen statlig granskare, som spanar och åtalar de, som hatar svenska skattebetalare?

  2. De skyldiga måste åtalas och ställas inför rätta i publika rättegångar.

    Både Ullevi och Globen kan användas för detta ändamål…

    Breivik i Norge är en söt liten te-kopps Chihuahua , jämfört psykopaterna som ingår i svensk media och etablissemang….

  3. Christer på Swexit TV är en klippa… Sanningens röst och samtidigt ingen rasist. Jag skäms att vara svensk när jag vet hur hans familj behandlas av UD bara för att besöka Sverige.
    Hade han varit muslim hade det varit enkelt… varför i helvete släpper vi in islamister men inte Christers fru och hennes kusin som bara vill besöka oss och dessutom är företagare med hundratals anställda?
    Nä det är väl för att dom inte är bidragsberoende…
    Slopa SIDA… Jämtin är ett skämt

  4. Har tappat ”lite”?

    De har tappat ALLT. Frisläppt galenskap, sans, förnuft, omdöme
    existerar inte längre. Jag förstår absolut ingenting!

    Hur kunde det bli få här? Det mörknar snabbt över horisonten. Bäva månde barn och barnbarn.

  5. Som lök på laxen så är inte ens 3 procent av turisterna som kommer till Sverige flyktingar, nu när vi ska använda oss av FN.
    Förklara det gärna Stefan så en vanlig skattebetalare förstår.

  6. Om vi alla vädjar till trump kanske han kan komma över efter 19 januari och ta vid rodret för detta sjunkande skepp till land och styra upp det

    • Den flickan måste vara en kommande politiker i PK-kretsen.
      Maken till pladder var det värsta jag hört på länge, att tala utan att säga något är signifikativt för vissa politiker.

  7. Det är kanske MP’s förslag och om de inte får som de vill så lämnar de Regeringen. Då faller ”svetsarn” från sin tron vilket han finner oacceptabelt och säger därför ja och amen.

  8. Det visar att sossarna inte bryr sig om att ta hit någon för att rädda någon i nöd utan att det helt cyniskt bara gäller att få hit fler invånare. Som ordspråket ”bättre en fågel i handen än tio i skogen”.

Kommentera