Öystein Rönnes tal till landsförrädaren Stefan Löfven

INRIKES. Öystein Rönne, Stockholms län, Sverige är pensionär och samhällsanalytiker håller tal till landsförrädaren Stefan Löfven och hans regering.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Öystein Rönnes tal till landsförrädaren Stefan Löfven

  1. En öppen fråga : jag har alltid undrat över om alla dessa videoinspelningar om tillståndet i landet når vederbörande? Tittar man på dem i regeringskansliet? Sitter SÄPO-vakterna och kollar när Stefan är inne på sitt arbetsrum och kan berätta att läget i landet inte är tillfredställande? Eller håller alla kring regeringen tyst?

    • Hej Eva!
      Det viktiga är inte att budskapen når ”vederbörande”.
      Det viktiga är att det nåt ut till Svenskar med rösträtt. Du kan hjälpa till med det.
      Med vänlig hälsning
      Tomas.

    • Jag tror att han tycker att allt han gör är strålande bra, eftersom han är så kunnig och vi som kritiserar behöver man inte lyssna på för att vi är bara nazistet, rasister och Jimmie Åkessons odemokratiska svans. Någon självinsikt är inte på långa vägar i sikte.

    • dom är ju blinda för allt som händer utanför riksdagshuset och departement. Jag har själv funderat på detta . I övrigt har denna man rätt i allt Vatten och ett glas vatten och stenhårt arbete på knä

  2. Löfvén är precis den statsminister som Bommersvik vill ha, en 5-5:a. En sprattelgubbe som gör som dom vill och inte tar några egna initiativ.

  3. Ett mycket bra och helt korrekt tal av Rönne !
    Vad fattas Löfven och hans gelikar ?
    En bra fråga men alla utanför den landsförrädiska och korrupta Globalistiska familjen vet vad som fattas och dessutom vad som inte fattas, nämligen penga och makgalenhet.
    Tyvärr så kommer inget att förändras så länge 7 klövern existerar med hjälp av sin trygga och tillika landsförädiska väljarkår och denna väljarkår verkar svårväkta ur sin Törnrosasömn.
    Dags att tömma Rosenbad åter öppna Sinnessjukhuset Beckomberga och där fylla alla rum med politiska landsförrädare på livstid och kasta bort nyckeln.

  4. Tror inte att någon som tillbringat en tid i respirator p.g.a. C-19 håller med, att följa råden som Öystein anser de tror jag heller inte är rätt.

    Att exempelvis så många äldre har gått bort för tidigt är till stor del beroende av bristande tillgång till bl.a syrgas samt att kunnig sjukvårdspersonal ej funnits tillgänglig.
    Dessutom har myndigheterna agerat mycket märkligt, då den senast uppgången av smittade börjat släpptes besökare in på äldreboenden, när någon kommun vägrade då hotade myndigheten med straffåtgärder. Rena diktatorsfasoner, noll flexibilitet från sossesidan eftersom de alltid tror sig veta bäst.

    • Bäste Moberg!
      I industrilandet Sverige är det ingen bristande tillgång på syrgas.

      Det är politikerna som förbjudit användning av billig livräddande syrgas. Gamlingarna har också förvägrats sjukvård och avrättats med giftspruta.

      Enligt Brottsbalken definieras det som överlagt MORD.

      Ta del av vittnesmålen som Dr. Jon Tallinger samlat. Doktorn har dessutom visat hur man praktiskt kan ge tillgång till syrgas. Något som gavs tidigare.

      http://www.youtube.com/channel/UCPi09ewi9RSkDwT2fsSsxKg/videos

      Under beskydd av det så kallade rättsväsendet har man mördat min Pappa och Mamma samt en av mina ungdomsvänner.

      Det var inte med Covid. Man använde administrativa metoder.

      I Sverige har domare rätten att begära mutor.

      Med vänlig hälsning
      Tomas.
      Före detta skeppare på s/y Ofelia och
      Pappa till ”Fallet Axel, 29 år!” på http://gidlöf.se

      Myndigheter har utomrättsligt rånat mig på båten. Ett politiskt brott.

  5. Här har vi äntligen en man som skulle kunna leda Sverige på rätt väg! En som förstår problemen och talar klarspråk och begriper vad som måste göras!
    Och det behövs inte heller 349 stollar i riksdagen, det räcker med 5-10 st. av Rönnes kaliber.
    Med ett sunt förnuft kommer man långt!

Kommentera