Vill ni vara med och betala till detta?

BIDRAG & SKATTER. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) är en svensk statlig förvaltningsmyndighet. Myndighetens kärnuppdrag är att ta fram och sprida kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar samt fördela bidrag till föreningsliv, kommuner och internationellt samarbete. Myndigheten sorterar under Utbildningsdepartementet.

Lena Nyberg, f.d socialdemokratisk statssekreterare och socialborgarråd, numera generaldirektör för Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, delar nu ut hundratals miljoner i bidrag till etiska föreningar och flum för en lön c:a 100.000 i månaden.

Det var långt ifrån allt men jag vill inte skriva en bok…

Dessa har fåt bidrag under år 2020… …till 2011…

 1. Sveriges Ensamkommande Förening, Höganäs, 32.730 kronor
 2. ABF Botkyrka Salem i Norsborg. 135.000 kronor
 3. ABF Huddinge 320.000 kronor
 4. ABF Södra Småland i Växjö. 727.000 kronor
 5. Active Citizens of Malmö. 26.178kronor
 6. AFRICAN-EUROPEAN DEVELOPMENT AGENCY i Stockholm. 23.189 kronor.
 7. Albanska Föreningars Union i Sverige i Malmö. 489.639 kronor….
 8. ….
 9. …så håller det på med en bra bit över 200 föreningar för albaner, armenier, assyrier, azerbajdzjaner, romer, syrier osv. tills alfabetet tar slut. Sist år 2020 är Österåkers kommun, Solskiftesskolan, Ung, modig och aktivt delaktig i Europa som fick 19.900 kronor.

Sedan börjar det om med år 2019 och hundratals miljoner varje år och listan går till 2011 där det slutar med en organisation som heter “Älska Livet” i Uppsala och som fått 1.001.132 kronor.

Det mesta verkar vara flum annat är farligt som stöd till islamister.

– Pettersson är glasklar, jag vill inte betala detta, det är ett sosseprojekt som gör ofantlig skada. Lägg ned…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Vill ni vara med och betala till detta?

 1. Nej jag vill absolut inte betala något till MUCF verksamhet. Många myndigheter finns, för att sprida ut godtyckliga skattepengar i samhället. Tyvärr är det inte nödvändiga ekonomiska hål de täpper till. Ge först tillbaks till de, som sett till att det finns skattepengar. Jag accepterar inga bidrag till något förrän myndigheterna gjort sin plikt mot dem, som föder myndigheterna. Ta sjuksköterskan, som blev långtidssjuk i covid19 och blev utförsäkrad. En stor del livsviktig landsbygd är bedrövligt bortglömd. De sämst ställda pensionärerna är ofta svenskar med undermåliga pensioner. I så många fall och för så många svenskar verkar Sverige ha blivit ondskans land. Hur, som helst finns det mycket att laga och omprioritera i landet och vissa åtgärder kommer att ta tid, men är nog värt besväret i rättvisans namn.

 2. Statliga bidrag på mångmiljonbelopp har under mycket lång tid bakåt i tiden betalats ut av myndigheten MUCF till islamister samt fake- och bluff-föreningar.

  Journalisten Sakine Madon skrev en ledarartikel om detta redan den 16 maj 2017 i Västmanlands läns tidning (vlt):

  Delcitat

  Sluta ge bidrag till extremister

  Den 16 maj 2017 höll tankesmedjan Timbro ett seminarium i centrala Stockholm med rubriken …

  ”Hur får vi stopp på bidrag till extremister och blufforganisationer?”

  Att Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) har strösslat bidrag över tvivelaktiga föreningar visade den granskning frilansskribenten Sofie Löwenmark och Timbros nättidskrift ”Smedjan” nyligen presenterade.

  På det fullsatta seminariet tog Löwenmark upp fem exempel ur sin granskning. Bland annat har en stor summa gått till Sveriges Förenade muslimer vars inbjudna talare och representanter till och med hyllat Islamiska staten (IS) och hävt ur sig påståenden som att 12-åriga flickor som inte täcker sig hamnar i helvetet.

  Ett annat exempel är Megafonen, kritiserade för att ha bidragit till upploppen i förorten Husby för några år sedan, som bytte namn till Rådet av enade kreoler och fick bidrag bland annat för att ”chilla organiserat”.

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://www.vlt.se/artikel/sakine-madon-sluta-ge-bidrag-till-extremister

  Bidrag till extremister och blufforganisationer. (Publicerat 16 maj 2017 av SVT)

  https://www.svt.se/nyheter/svtforum/bidrag-till-extremister-och-blufforganisationer

  Lena Nyberg är ju kvinna och sosse. Därför kommer hon få behålla jobbet + alla förmåner och bli förlåten av Löfven & Co trots sin ovarsamma misskötsel av utbetalningarna av skattemedel för 100-tals miljoner kr till etniska föreningar varav 10-tals miljoner till islamister samt fake- och bluff-föreningar.

  Sannolikt kommer det att upptäckas att svindlerierna handlat om mycket högre summor när Timbro (och på senare år Doku) djupgranskar och avslöjar ännu fler utbetalda statliga bidrag, som gått rakt in på bankkontona till ännu fler islamistiska bedragare.

 3. 80% av svenskarna VILL betala och inte nog med det, dom vill betala ännu mera skatter ! Tex. till något som inte ens existerar, det påhittade s.k. “Klimathotet” ! Man vill även betala sydeuropa !

 4. Lena Nyberg, som ser så snäll och rar ut, plundrar statskassan. Hela hennes business är avskyvärd!

 5. Politikerna både lokalt och centralt är som en infektion av virus eller parasiter i samhällskroppen och som äter upp sitt eget värddjur, den inhemska befolkningen. Och de förstår lika lite som viruset att när värddjuret dött är det kört även för dom (så till vida man inte hittat ett nytt värddjur genom den globalistiska rörelsen.

Kommentera