Veckan som gick i socialdemokraternas Sverige…


BROTTSLIGHET & INVANDRING. I går påstod EU-kommisionären och socialdemokraten Ylva Johansson att terrorismen och brottsligheten i Europa inte beror på invandring eller religion. När det gäller religionen håller jag med eftersom islam inte är en religion utan en dödskult och ideologi.

Ylva Johansson (S) vill av socialdemokratisk solidaritet tvinga på hos brottslighet, terror och en kultur vi inte tycker om.

Pettersson tjänar inte 245.000 kronor i månaden som Ylva, det är väl därför jag inte begriper. Jag tror att det i grunden bara finns en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat. Dessutom började vi redan i natt på nästa veckas statistik med ett mord, våldtäkter, bränder osv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Veckan som gick i socialdemokraternas Sverige…

 • rustibus46

  Y.J. har aldrig haft ett riktigt jobb. Hon har
  inte en aning om vanliga människors
  vardag. En vardag där många har det
  svårt att få det gå ihop. Att då belägga
  folket m nya pålagor o tvinga dem att
  betala för människor från andra sidan
  jordklotet är en skymf mot folket. Arma land

  Gilla

 • Olof.p

  Man får klassa socialdemokrat som en psykisk sjukdomsdiagnos. Behandling, sluten psykiatrisk vård.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Exakt, islam är en politisk våldsideologi så samma nivå som nazism och kommunism, dess mål är världsherravälde och det uppnås genom våld, förtryck och terror.

  Gilla

 • Maya

  En urbota korkad kommentar av Fru Johansson.”Vi behöver en tvingande solidaritet ” säger människan ! Man kan inte ”tvinga fram en solidaritet ”.Det är något som varje människa känner om det finns en bra orsak till det som man kan ta till sig.Det är mycket tvång som nu ska pådyvlas folk från EU håll ! Det är nästan så att man vill åka till Nordkorea på semester för att få känna lite frihet.

  Gillad av 1 person

 • age

  Vi borde få Pettersson på listan till statsminister inför nästa val !

  Varje ord i Petterssons text är som en
  föreläsning om ett drömsamhälle !

  Tack Pettersson- jag håller helt med dig !

  Gilla

 • Nisse

  Sossarna är ett märkligt släkte dom tror att man kan smälla in vilka löngner som helst till Svenska folket……

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: