Centerpartist vägrar fördöma terrorn i Frankrike

ISLAM. Centerpartiets politiker Jaafar al-Jabiri från Kalmar vägrar fördöma terrordåden i Frankrike där läraren Samuel Paty halshöggs av en islamist, inte heller terrordådet i katedralen i Nice där tre personer dödas av en islamist, däribland en kvinna som fick halsen avskuren, skriver Thoralf Alfsson på sin blogg.

Jaafar Al-Jabiri – Centerpartiet, bild från Facebook

Jaafar al-Jabiri skriver bland annat följande på Facebook den 31 oktober.

”Som följd ser vi hur tragedin i Frankrike utnyttjas av högerextremister som genom sina numera välfinansierade alternativa medier hetsar mot muslimer runt om i Europa inkl. i Sverige. Min granne som aldrig hälsar tillbaka kom fram till mig på morgonen och undrade var jag står i det som händer i Frankrike och krävde ett ställningstagande. En kristen följare som brukar dela mina inlägg, texter och debattartiklar om den våldsbejakande islamistiska extremismen skrev ett meddelande där hon tycker att jag som svensk muslimsk politiker har en skyldighet att fördöma tragedin i Frankrike på grund av att gärningsmannen är muslim.”

Vilken människa som helst med normal fattningsförmåga tar avstånd från dessa bestialiska mord på kristna i Frankrike i Allahs namn och fördömer terrordåden. Men det gör inte centerpolitikern Jaafar al-Jaabiri, dessvärre är de flesta i hans parti också tysta.

-Pettersson säger att alldeles för många muslimer vägrar fördöma terrorn och våldet, trots att det är muslimer som drabbas mest och oftast av muslimernas terror.

Det kanske inte är så konstigt för muslimerna följer koranen och gör man inte det så är man ingen muslim.

Centern värvar arabiska politiker

För sex år sedan tog centerpartisten för att köpa läsk. Jaafar Al-Jabiri skulle då fylla 20 om bara några dagar och saknade körkort. En polispatrull fattade misstankar och stoppade fordonet. Då uppgav Al-Jabiri att han inte var klar med körkortet, men kunde hantera bilen efter att ha övningskört mycket. Al-Jabiri dömdes till 30 dagsböter, totalt 1 500 kronor.

Det var samtidigt som centern drev frågan om nolltolerans mot småbrott.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Centerpartist vägrar fördöma terrorn i Frankrike

 1. Annie Lööf fräser hellre av ilska mot SD när de säger att Sverige måste minska ned importen av bidragstagare. Om någon blir halshuggen av en Islamist är kanske inget en centerpartist upprörs över. Naivitet eller dumhet? Centerpartiet känns faktiskt hotfullt oavsett vilket.

  • Det var väl en centerpartistisk nämndeman som dömde enligt koranen till “den bättre familjens” fördel.

 2. Jag tycker att dom eventuella bönder som röstar på det
  partiet ska sluta med det, jag tillskriver Bönder större
  förstånd än dem som leder Centerpartiet idag, för dom
  jobbar inte för böndernas sak, åtminstone inte dem
  som är bönder i Sverige !

 3. Har gammelmedia runtomkring Kalmar tagit upp den här saken?
  Kommer Barometern ens att nämna någonting överhuvudtaget?

 4. Så länge Annie Lööv har sådana personer i sitt parti, bör hon vara väldigt försiktig i sina uttalanden om andras göranden och låtanden.

 5. En islamists rätta ansikte . Håller med Michael att det är otänkbart . Kanske därför islamisterna aldrig manifesterar mot våld som de utför i islams namn ? Mvh Sjöström

 6. En muslim som fördömer en enligt sharia korrekt utförd avrättning? Otänkbart. Att göra något sådan är att själv skriva in sig på dödslistan. Nu till det egentliga problemet, varför tillåts han representera centern?

Kommentera