Vakter och åklagare slår larm om kaos, det skriks horor och fittor i rätten

BROTTSLIGHET. Uppgifter om raseriutbrott, förnedringar och hot skakar en rättegång i Södertörns tingsrätts säkerhetssal. Åklagarmyndigheten och Kriminalvården anklagar nu domstolen för flathet och påstår att rättens ordförande hindrar dem från att agera, skriver Dagens Nyheter bakom betalvägg.

Södertörns Tingsrätt Pressbild

Dagens nyheter skriver att rättegången urartat med ”raseriutbrott”, ”förnedringar”, ”hot”, ”rätten har tappat greppet”, tillmälen som ”horor”’, ”fittor” och ”nazister” skriks rakt ut och det var stundtals så tumultartat att rätten saknade kontroll över situationen”, ”grisljud”, ”då spaningsledaren i ärendet förhördes i tisdags utsattes han för ett så hätskt utbrott att en anmälan om övergrepp i rättssak kom att upprättas, en av de huvudåtalade skrek att polismannens kvinnliga anhöriga skulle utsättas för olika brott.

Åklagare väckte åtal den 16 september vid Södertörns tingsrätt mot tolv personer misstänkta för grova narkotikabrott, varav en även åtalas för människohandel i södra Stockholm under perioden 6 november 2019 till 17 februari 2020. Flera av de individer som nu åtalas ska enligt åklagare ha ingått i ett större kriminellt nätverk som styrt narkotikaförsäljningen i Vårberg.

– En person i nätverket, som vi uppfattar som en ledargestalt, åtalas för människohandel då han har rekryterat in och utnyttjat ungdomar i nätverkets brottsliga verksamhet. Elva av de åtalade individerna har, enligt vad utredningen visar, ingått i ett brottsnätverk som har styrt narkotikaförsäljningen i Vårberg, säger kammaråklagare Lars Ågren på Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet.

Huvudförhandling i målet är planerad att börja i Södertörns tingsrätt vecka 39 och pågå fram till vecka 51.

Tingsrättens målnummer: B 1794-20

-Pettersson säger att som så ofta i sådana här sammanhang är det 12-0 till bortalaget och de åtalade araber och afrikaner, och jag vill påpeka att detta inte är några fördomar utan gedigen erfarenhet samt fakta…

Den huvudmisstänkte är Hussein Ibrahim, född 1993 och medborgare i Syrien. Det smidigaste kanske vore att skicka alla tolv till ett proffs om ni inte det svenska rättsväsendet klarar av herrarna…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Vakter och åklagare slår larm om kaos, det skriks horor och fittor i rätten

  1. Hur länge är det menat att dom som kommer från utlandet ska ha gratis rättegångar o advokater? Hela livet eller…? Har dom blivit Svenska
    medborgare så borde dom precis som andra Svenskar betala sina
    egna kostnader. Inte konstigt att dom bär sig illa åt när dom slipper
    ifrån allt ansvar!

    • Straffet borde vara straffarbete med lön där kostnaderna för rättegången dras på den lönen. Straffarbete tills allt är betalt.
      Sådana straff borde åstadkomma en minskning i antalet brott samt vara lika effektiva som ett samtal med socialtant av alla könen, kanelbulle, hoppborg och samhällstjänst.

  2. Dom åtalades ” fanclub” sitter och tummar ner så då får man anta att dom tycker det är helt okey att sälja knark och skjuta folk och att ställa till ett helvetes liv i rättsalen…..

  3. – men det är väl inte konstigt?

    Vildsvinens ”kultur” är att böka upp,
    förstöra och bara våldsamma!

    Vart tog ”Me Too” vägen?
    De var ju så duktiga när de kunde fälla en
    som klsppat en kvinna på låret i en badtunna
    för 27 år sedan.
    Det var dessutom fler i badtunnan!

    Dags att ”Me Too” ställer upp i rad och är lika
    duktiga med att stänga käften på de
    Importerade vildsvinen !

  4. Varför har man inte rättegången bakom lyckta dörrar ? Inga anhöriga eller obehöriga i rättssalen eller utanför.Ha polisbevakning i och utanför rättsalen.Polistationen ligger ju i samma hus.Kraftsamla och visa att dylikt beteende ej är acceptabelt och att det blir konsekvenser när man beter sig som en idiot.Sätt inte dom åtalade i samma rum utan plocka in dom en och en när det blir deras tur att svara inför åklagaren. Luften brukar ju gå ur dessa herrar när dom inte har någon att visa upp sin ”tuffhet ”inför.En flat domare gör bara saken värre.Är domaren dessutom en kvinna så lär dessa herrar spela upp hela sitt register av ”tuffhet ”.

  5. Efter ett antal domar som skriker ”helt emot den allmänna rättskänslan”, kan jag bara förmoda att hot mot åklagare, och andra av rättsväsendets företrädare, nu blivit så vanligt att de tvingas överväga vad som är viktigast – att själv överleva eller att lagen upprätthålls?

  6. När man importerat ett visst klientel i decennier och ljugit om deras förträfflighet kommer det som ett senkommet brev från posten att problemen hopar sig.
    Vad har vi fått för de miljarder som vi betalt för SFI ?
    En medioker samling personer som saknar hyfs och EJ har lärt sig det svenska språket
    Socialdemokrater och deras valboskap hör inte hemma i ett civiliserat samhälle- ( Fredrik Rheinfeldt får ta till sig en del av ”äran”)

  7. Är det en rättighet att hela deras släkt ska sitta i rättssalen,
    kan dom inte uppföra sig anständigt så borde rättssalen
    tömmas på dessa idioter, men det fungerar ju likadant i skolor.
    Den Svenska flatheten är Världsberömd!”

  8. Södertörns tingsrätt och med de som sitter där verkar mer eller mindre ha något mentalt fel, så det är väl inget att förundra sig över

Kommentera