Aktivisterna

Bara under de senaste dagarna har Migrationsverket meddelat att man tänker snabba på mottagandet av de 2 500 kvotflyktingar som väntar i Afrika och att de unga männen som i folkmun kallas ensamkommande barn ska få en enklare väg till permanenta uppehållstillstånd.

Som myndighet borde Migrationsverket känna till de problem som andra svenska myndigheter brottas med och att vi fortfarande har en pandemi som har greppat tag om samhället på ett ytterst påtagligt sätt.

Har Migrationsverket tagit dessa beslut på egen hand eller har man gjort det på uppdrag av någon/några och i sådana fall vem/vilka?

10 thoughts on “Aktivisterna

  1. Det är en lång kedja av oegentligheter inblandade. Det börjar med Global Compact, går via Ylva Johansson (kulturmarxistiska EU-kansliet), via S partikansli och sedan till aktivister med partibok i S. Alltså globalisternas Deep State.

    Demokratiska beslut finns inte i sammanhanget.

  2. Frågan löd: ”Har Migrationsverket tagit dessa beslut på egen hand…?
    ”Anledningen till det är mycket enkel – Migrationsverket har rekryterat dessa aktivister!”, så skriver en tjänsteman på Migrationsverket (en s.k.”migga”) till Merit Wager på hennes hemsida. Citat: ”För några år sedan var Migrationsverket ofta utsatt för hård kritik från olika vänstergrupperingar som ville ”skydda” de asylsökande som inte befunnits ha skyddsskäl och skulle utvisas. Ibland förekom stora demonstrationer och inte sällan vandaliserades Migrationsverkets byggnader. Idag har dessa aktioner i princip helt upphört. Anledningen till det är mycket enkel – Migrationsverket har rekryterat dessa aktivister! De sitter nu som tjänstemän i myndigheten! Jag har träffat flera personer som öppet berättat att de varit med i dessa aktivistgrupperingar. Att de får jobb på Migrationsverket beror på att de skriver i sina CV precis det som Migrationsverket främst vill höra, nämligen att de ”har ett brinnande intresse för mänskliga rättigheter”: https://meritwager.wordpress.com/2015/08/21/en-migga-anledningen-till-det-ar-mycket-enkel-migrationsverket-har-rekryterat-dessa-aktivister/

    Merit Wager skriver i Det Goda Samhället en artikel med rubriken:
    ”Migrationsverket ska ha kompetent och saklig personal, inte kuratorer”.
    Citat ur en längre text:…”jag, som under 14 år själv var asylombud och som sysslat med de här frågorna på olika sätt sedan 1996, anser att en skärpning på alla nivåer inom Migrationsverket behöver göras. En avvisning ska genomföras omedelbart om det är uppenbart att du varken har skyddsbehov eller har andra skäl att få stanna i Sverige. Om du får ett sådant beslut måste du alltså genast lämna Sverige. Ingen ska kunna gå under jorden och leva här illegalt i fyra år för att sedan söka asyl på nytt trots att det redan konstaterats att han eller hon inte har asyl- eller skyddsskäl. En uppstramning av verksamheten skulle gynna såväl Sverige som land, som dem som har behov av skydd.
    https://detgodasamhallet.com/2015/08/13/migrationsverket-ska-ha-kompetent-och-saklig-personal-inte-kuratorer/

  3. Har från säker källa hört att man gärna skickar multihandikappade flyktingar till Sverige. Hörde om en man som behöver dubbel passning dynet runt. 10 personer och ob-tillägg. Här snackar vi en mille i månaden för en flykting.
    Visst känns det härligt att få öppna våra hjärtan mot inavlade afrikaner, medan våra gamla bor på underbemannade äldreboenden, skolan har konstant för lite personal och sjukvården går på knäna av personalbrist.
    Stora sinnesundersökningen till dem som röstar på sjuklövern.

  4. Om det är UNHCR som väljer ut flyktingarna så blir det 100% med muslimer.
    Sverige står upp till hårfästet med problem plus coronaviruset ändå jubelåsnorna ska man ta på sig mer.

  5. Flyktingar från Afrika, UN har märkliga beslutsfattare. Fyktingar från Afrika borde få en plats närmare än Sverige. De kanske kan ett europeiskt språk redan, franska, portugisiska kanske rent av engelska om så hade de större chans att assimileras.
    Inte är Sverige ett lämpligt land, har våra myndigheter fullständigt tappat all sans och balans?

  6. Hög tid att lägga ner migrationsverket och starta återvandringsverket. Vi är för många i Sverige nu….

    • Ja, för många svenskar också dessutom, fast överskottet på svenskar består av yrkeskommunister och div. proffstyckare

Kommentera