Skydda vår demokrati från Miljöpartiet

DEMOKRATI. Två miljöpartister, Camilla Hansén och Janine Alm Ericson, publicerar idag en debattartikel i Aftonbladet där de påstår att det är naivt att tro att den svenska demokratin inte kan hotas.

– Pettersson säger att USA:s demokrati står nog pall för Trump, värre är det med Sveriges som redan har krackelerat rejält.

I Sverige har vi ett 4,41 procents parti som lyckats driva en politik som stora delar av Sveriges befolkning inte står bakom. Miljöpartiet ligger bland annat bakom utbytet av och straffbeskattning av ursprungsbefolkningen och till sin hjälp har de skattefinansierade propagandamedier.

Steget Efter
Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Skydda vår demokrati från Miljöpartiet

  1. MP-kvinnorna skriver i AB-debattartikeln: ”Länder där domare har en tydlig politisk slagsida förskräcker.” Då är ju Sverige ett värsta skräckexempel !! – eftersom 3 av de 4 domarna (nämndemän) i alla svenska tingsrätter och förvaltningsrätter är utsedda av de politiska partierna (även Miljöpartiet!) och kan överrösta den ensamme juristdomaren, då de är i majoritet!
    Och sedan har svenska politiker fräckheten att predika om ”rättsstatens principer” för de centraleuropeiska länderna Polen, Ungern, m. fl.

    • Passar bra att Trump som nu verkar bli entleentledigad som presisent tar över Sverige!

  2. Demokratin är redan borta.
    Svenska folket har inte valt sittande regering.
    ”Jöken” är en sammansvärjning bakom ryggen på folket.

    • Däremot har en trygg majoritet av den svenska väljarkåren har valt in 7 klövern i riksdagen, vilket garanterat en lika trygg majoritet kommer att göra även i valet 2022 !

  3. Avfolka landsbygden rösta på Miljöpartiet! Partiet måste ut ur riksdagen 2022. Att ett så litet parti har så stort inflytande tyder på att demokratin i Sverige är död. Socialdemokraterna visar prov på dålig respekt för valresultatet och demokratin genom dess samarbete med MP C och L. Slutsats, demokratin är död i Sverige.

  4. Vi kan inte förbjuda ett parti, vi måste få de som röstat på dem inse vilket gigantiskt misstag de gjort.
    Om inte då de nu talar om att utreda och skattebelägga svenskar då de vistas utomlands för att de inte är miljövänliga.
    Det måste ha brunnit i många hjärnor inom MP’s ledarskap för att komma med en så urbota dum idé´.

  5. De arma dårarna i MP(K) fattar inte att de går globalisternas ärenden. ”Global Warming”, ”Climate Change” och massinvandring är ”uppfinningar” av dem som inte vill oss väl. Om Miljöpartiet var ett miljöparti skulle de ta tag i befolkningsexplosionen istället för sälvirus och plastpåsar. Plasten i världshaven kommer dessutom från de ställen där folkökningen är stor.

    • Ja du har rätt Argus. MP motarbetar miljön, det var inte därför de kom till, men som även andra nybildade partier så har de tagits över av en flock vänsterblivna.
      Det tar lite tid för vissa att inse fakta med MP.
      Bara de mest imbecilla följer fortfarande dårarna som företräder partiet

  6. Vi hade en hyfsad demokrati förr.Nu är den ett minne blott.Demokratin idag är enbart för vissa utvalda med ”rätt ”åsikter.Eller anser man att vi har demokrati när man gör allt för att täppa till truten på dom som opponerar sig offentligt ? Svenska folket har blivit ett hukande och bugande folk.Man tycker en sak hemma vid köksbordet och en annan på arbetsplatser och i andra sammanhang.Du blir socialt stigmatiserad och kanske till och med utan arbete om du skulle dryfta dina egentliga åsikter.Så långt har yttrandefriheten och demokratin nedmonterats.Var tyst och gör din plikt Svenska folk handlar det om, inte att all makt utgår från folket.

    • Ja Maya vad gör man åt personer som inte förstår vad Fascism är?
      MP, AFA, med flera gör uttalande som man direkt kan hänföra till Fascism men få reagerar.
      ETT DUMT FOLK ÄR LÄTT ATT STYRA.
      Det börjades i skolan för länge sedan och folk blir inte med automatik klokare och med förebilder som saknar allt vad bildning heter blir det ännu sämre.

Kommentera