Två partiledare om islam

ISLAM. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson säger dra in bidragen, stäng ner moskéer och skolor som visar stöd för islamistisk terror och har islamisterna svenskt medborgarskap ska det dras in. För tio år sedan sa SD och Åkesson att islam är det största utländska hotet mot vår demokrati. Tyvärr visar verkligheten att vi hade rätt.

-Pettersson antar att Jimmie med att säga att de som visar stöd för islamistisk terror menar alla moskéer, muslimska skolor och muslimska organisationer.

Lyssna gärna på statsminister Stefan Löfven (S) som jämförelse och läs om att S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Två partiledare om islam

 1. Lyssna på SwebbTV och Katerina Janouch, hon som invandrad ger klara besked varför det har hänt och vad att göra för att rätta till.
  Det kommer inte att bli lätt men vi måste börja före 2022 med rehabiliteringen av vårt land.

  • Har du lyssnat till Rita Svensson? Några dagar tidigare, bland det bästa jag hört på SWEBBTV.

 2. Min tanke är; stat och myndigheter ska
  UNDERLÄTTA f de skötsamma skattebetalarna. Dvs: så lite avgifter och
  regler. De ska också försvåra
  livet f dem som skadar vårt samhälle .
  Dvs. Brottslingar o bidrag, eko etc.
  Alla som tycker de sköter sig räcker upp
  en hand. Arma land

 3. ”Vi såg det inte komma, detta är inte okej, detta är helt oacceptabelt”, flosklernas okrönte konung måste nog bredda sin repertoar av intetsägande käbbel.

Kommentera