Socialdemokraterna håller sig flytande med bedrägerier


INVANDRING & DEMOKRATI. Som ni vet har socialdemokraterna två mål med sin politik. Ett är att ta makten, två att behålla den.

Enligt Skatteverket som sköter folkbokföringen räcker inte samordningsnummer för att rösta. För att få rösta i region och kommunalvalet måste du vara folkbokförd i Sverige och blir du det får du ett personnummer.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

TIDIGARE 2019-12-23. Bedrägerierna med samordningsnummer behöver inte debatteras, de ska stoppas

BROTTSLIGHET. Jan Ericson är riksdagsledamot för moderaterna och normalt en klok man, men när det gäller samordningsnummer finns inte mycket att debattera.

Samordningsnummer är en identitetsbeteckning för personer som inte är eller har varit folkbokförda i Sverige. Syftet med samordningsnummer är att myndigheter och andra samhällsfunktioner ska kunna identifiera personer även om de inte är folkbokförda i Sverige.

Skatteverket tilldelar samordningsnummer efter be­gäran. Samtliga statliga myndigheter och vissa privata högskolor har rätt att begära samordningsnummer.

870.000 personer som inte är folkbokförda i Sverige har ett svenskt samordningsnummer, ett tillfälligt personummer. Närmare 400.000 av dessa har fått sina samordningsnummer utan giltig identitet. Av dem som kom från länder utanför EU saknade 75 procent rätt att arbeta i Sverige.

2018 fanns det i Sverige över 700 samordningsnummer som vardera hade minst tio fordon registrerade på sig.

Det handlar om utländska medborgare som på felaktiga grunder kan använda samordningsnummer för att komma över exempelvis utbetalningar av moms eller skatteavdrag vid rut- och rotarbeten. Samordningsnummer skapar också en väg in i socialförsäkringssystemet. Myndigheterna har svårt att komma åt personerna bakom samordningsnumren eftersom de bara är registrerade på en adress utan att bo där. Många befinner sig inte ens i Sverige.

-Pettersson säger att allt detta är känt sedan minst tio år, troligen i de 20 år som gått sedan numren infördes och det behövs inte debatteras. Sluta för över kostnader från kriminella på skattebetalarna.

Makulera samtliga samordningsnummer, och börja om, personerna bakom kan inställa sig och visa korrekta ID-handlingar.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Socialdemokraterna håller sig flytande med bedrägerier

 • Rädd

  Socialdemokrater verkar vara enligt Petterssons upphov till allt ont i Sverige.
  Tja, de har väl inte varit så bra sista åren men att tro att KD och M är bättre för vanligt folk är en villfarelse.
  Jag tror inte att SD s röster kommer ifrån dem.
  De struntar i oss.

  Gilla

 • gamgubben

  Samordningsnummer varför? EU folk har ett ID vilket skall registreras, då har de 3 månaders UT, om de kan klara försörjningen och följa våra lagar.
  Har de inte förmågan då de påträffas , nästa dag ut.
  Utanför EU bör registreras noggrant, fingeravtryck DNA mm har de UT eller PUT är väl det numrerat och skall alltid hållas i beredskap för ID kontroller. Inga bidrag skall ges, endast bostad och matvaror, de skall själva sköta matlagning och städning ordningsman utses veckovis, vid misskötsel skall personen ut.
  Vi får börja visa vart skåpet skall stå, minsta avvikelse fler än 3 ggr utvisning.

  Gilla

 • CH.

  Innehavare av samordningsnummer får inte rösta i region och kommunalval!

  Rösträtt till regionen och kommunen kräver att du ska ha fyllt 18 år.

  Du måste vara medborgare i Sverige, något EU-land, eller Island eller Norge.

  Om du är medborgare i något annat land än EU-länder, Island eller Norge har du också rösträtt men då måste du vara bosatt i Sverige 3 år.

  Gilla

 • Pålsjö

  ”Den gyllene biljetten – samordningsnumret”, av Rebecca Weidmo Uvell.
  Samordningsnumret ger alla innehavare långtgående rättigheter till det svenska välfärdssamhället. Skatteverket ger idag samordningsnummer till personer oavsett om de är illegala invandrare.Du får inte ens vara i landet men kan ändå casha in bidrag efter bidrag och Skatteverket FÅR INTE kontakta gränspolisen. Ens om de kommer på att du är illegal !
  https://uvell.se/2017/10/26/den-gyllene-biljetten-samordningsnumret/

  Gilla

 • ossie

  Makt och pengar är allt de bryr sig om sen att importera nya väljare.

  Gilla

 • Tony

  Det värsta med Svensken är att han låter detta odemokratiska beteende pågå år efter år utan att ens försöka föra väsen undra ifall Svenska kvinnor vaknar först den dag dom tvingas gå i samma slags mundering som Muslimtanterna ? Svenska folket är fredsskadade !

  Sen att låta makthavarna gång på gång komma undan med att ljuga nationen rakt upp i ansiktet bara för att hanka sig kvar, Löfven ska kanske
  göra om samma resa som Erdogan o Putin att utse sig själva till ledare
  för alltid?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: