13 thoughts on “Perspektiv på den globala klimatuppvärmningshysterin

  1. Sluta tro på politiker, de är broilers och förstår ingenting. Jo de förstår att ta in skatter och skrämma oss människor, men det värsta är att de skrämmer våra barn. Det var så här Hitler fungerade ingjut rädsla i befolkningen.

  2. Jag oroar mig inte onödan över klimathysterikernas domedagsprofetior. Istället väntar jag på dagen då det blir kallare och alla klagar på kylan och snön, brist på vind så att strömförsörjning till södra och mellersta Sverige inte fungerar. Det är mycket roligare.

  3. Greenpeace grundaren Patric Moore sa att för varje graders höjning av temperaturen kommer skogsgränsen att flytta 200 km norrut. Det kommer att bli enormt mera träd och växtlighet som tar upp CO2. Men det sägs inte i media.

  4. Politiker och journalister fortsätter klimatbluffen, och litar på Greta.
    De bryr sig inte om vad experterna säger.

  5. På SVT Nyheter idag fick vi höra att det bruna vattnet i våra bäckar och vattendrag beror på klimatförändringarna som ser till att tungmetaller sköljs ut ur jorden och ner i vattnet.

    (Inte ens killen som skulle föreställa vara expert verkade tro på det han sa)

    Jag tror att vid en oberoende kontroll av dessa bruna vatten kommer det visa sig att det består av upplösta rester av jord, sand, bark, löv, trä, avföring från djur samt annat smått och gott som finns i våra skogar. Vilket det alltid gjort tidigare.

  6. Lite varmare, tänk vad alla kommuner sparar på att inte behöva snöröja. Vi sparar för att uppvärmningskostnaderna för hus/lägenheter blir mindre. Vi behöver inte spendera pengar på att resa till varmare länder.
    Om klimat hysterikerna menade allvar så skulle de inte importerat så många människor hit för de ökar bara på vårt utsläpp, eftersom västvärlden är bovar vad gäller utsläpp enligt samma hysteriker.

  7. @Hogge: När Erik den Röde koloniserade Grönland och hans son Leif Eriksson upptäckte Vinland (Newfoundland) var det 1°C högre medeltemperatur än vad det är nu. Ändå är vi här och nu och kan berätta om det. Sverige, trots 1000 år mindre landhöjning, låg inte under vatten och orkanerna lyste med sin frånvaro.

    (Det är intressant att trots att forskningsrapporter daterade innan klimathysterin visar högre temperaturer då än nu och rådata visar en negativ temperaturtrend under senate tioårsperioden så hävdar många sentida artiklar att det är varmare nu.)

  8. Lilla istiden varade i ca 400 år och gav oss 2 grader kallare. Det var långt innan industrialiseringen.

    Ingen som tänkt på att detta kan vara naturligt? På endast 30 år fick vi 2 grader kallare då.

    Jag tror de medvetet ljuger för oss i media.

    Se det som en skänk från ovan istället. Varmare ger oss bättre skördar och mer mat per kvadratmeter.

  9. Men hitflugna från varma länder är invasiva arter från söder om Sahara på stan, i fängelser och i grundskolorna, här på polcirkeln. Utomeuropeiska flera kriminella nätverk i Sverige:

Kommentera