Perspektiv på den globala klimatuppvärmningshysterin14 responses to “Perspektiv på den globala klimatuppvärmningshysterin

 • Tyrone Waerner

  Sluta tro på politiker, de är broilers och förstår ingenting. Jo de förstår att ta in skatter och skrämma oss människor, men det värsta är att de skrämmer våra barn. Det var så här Hitler fungerade ingjut rädsla i befolkningen.

  Gilla

 • messkalle

  Jag oroar mig inte onödan över klimathysterikernas domedagsprofetior. Istället väntar jag på dagen då det blir kallare och alla klagar på kylan och snön, brist på vind så att strömförsörjning till södra och mellersta Sverige inte fungerar. Det är mycket roligare.

  Gilla

 • oljeborr

  Greenpeace grundaren Patric Moore sa att för varje graders höjning av temperaturen kommer skogsgränsen att flytta 200 km norrut. Det kommer att bli enormt mera träd och växtlighet som tar upp CO2. Men det sägs inte i media.

  Gilla

 • Lisa.

  Politiker och journalister fortsätter klimatbluffen, och litar på Greta.
  De bryr sig inte om vad experterna säger.

  Gilla

 • Niklas R

  På SVT Nyheter idag fick vi höra att det bruna vattnet i våra bäckar och vattendrag beror på klimatförändringarna som ser till att tungmetaller sköljs ut ur jorden och ner i vattnet.

  (Inte ens killen som skulle föreställa vara expert verkade tro på det han sa)

  Jag tror att vid en oberoende kontroll av dessa bruna vatten kommer det visa sig att det består av upplösta rester av jord, sand, bark, löv, trä, avföring från djur samt annat smått och gott som finns i våra skogar. Vilket det alltid gjort tidigare.

  Gilla

 • gamgubben

  Lite varmare, tänk vad alla kommuner sparar på att inte behöva snöröja. Vi sparar för att uppvärmningskostnaderna för hus/lägenheter blir mindre. Vi behöver inte spendera pengar på att resa till varmare länder.
  Om klimat hysterikerna menade allvar så skulle de inte importerat så många människor hit för de ökar bara på vårt utsläpp, eftersom västvärlden är bovar vad gäller utsläpp enligt samma hysteriker.

  Gilla

 • Argus

  @Hogge: När Erik den Röde koloniserade Grönland och hans son Leif Eriksson upptäckte Vinland (Newfoundland) var det 1°C högre medeltemperatur än vad det är nu. Ändå är vi här och nu och kan berätta om det. Sverige, trots 1000 år mindre landhöjning, låg inte under vatten och orkanerna lyste med sin frånvaro.

  (Det är intressant att trots att forskningsrapporter daterade innan klimathysterin visar högre temperaturer då än nu och rådata visar en negativ temperaturtrend under senate tioårsperioden så hävdar många sentida artiklar att det är varmare nu.)

  Gilla

 • Sonny

  Vi går in i cykeln Maunders maximum just nu och då blir det varmare. Vi har ett överskott på solfläckar och detta kan vi inte påverka då det sker ljusår från oss.

  Gillad av 1 person

  • Argus

   Det är väl tvärtom så att på grund av att solen är på väg in i en period av färre solfläckar att temperaturen kommer att sjunka som den gjorde under 1600- och 1700-talen så att Karl X Gustav kunde marschera över Stora och Lilla Bält 1658 och att Umeälven gick upp sent 1867. https://en.wikipedia.org/wiki/Maunder_Minimum

   (Då klimathysteri har drabbat även NASA är det svårt att hitta fakta som inte blandar in ”Climat Change” i var och varannan mening.)

   Gillad av 1 person

 • K

  Kan nån förklara postningen?
  Vad avses?

  Gilla

 • Polle

  Lilla istiden varade i ca 400 år och gav oss 2 grader kallare. Det var långt innan industrialiseringen.

  Ingen som tänkt på att detta kan vara naturligt? På endast 30 år fick vi 2 grader kallare då.

  Jag tror de medvetet ljuger för oss i media.

  Se det som en skänk från ovan istället. Varmare ger oss bättre skördar och mer mat per kvadratmeter.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Men hitflugna från varma länder är invasiva arter från söder om Sahara på stan, i fängelser och i grundskolorna, här på polcirkeln. Utomeuropeiska flera kriminella nätverk i Sverige:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: