Stäng

Kvinna gruppvåldtagen, misshandlad och rånad i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. En kvinna har blivit överfallen, rånad, slagen och våldtagen av tre män i Johanneshov i södra Stockholm i natt. Kvinnan har förts till sjukhus för sina skador, enligt polisen.

Polisen har upprättat en förundersökning om grov våldtäkt och grovt rån.

– Vi har haft hund i parken men ännu inte lokaliserat en brottsplats. Vi får jobba vidare med andra metoder, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen.

-Pettersson ser inget signalement men vi kan berätta hur det brukar se ut. Observera att nedanstående är inte gissningar utan statistik från domar mellan 2012 och 2017.

 • Män med utomeuropeisk härkomst begår 84 procent av alla grova våldtäkter. Svenskar kommer, trots att de är flest på fjärde plats efter afghaner, irakier och somalier.
 • 95,6 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
 • 90 procent av alla gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Kvinna gruppvåldtagen, misshandlad och rånad i Stockholm

 1. Att myndigheterna ska dölja etniskt ursprung när brott begås av andra än ursprungsbefolkningen, tror jag kan vara olagligt. Om inte bör det vara olagligt. Det betyder att myndigheterna ignorerar likvärdigt skydd för den egna befolkningen, som asyl-skyddet är menat för asyl-sökare.

 2. För trettio år sedan kunde man gå ute sent ( även tidiga morgnar ) ensam.Den tiden är nu oåterkalligen förbi.Nu får man tänka sig för jämt.Jag skulle åka hem från jobbet en eftermiddag med bussen och var vid tillfället ensam.Hållplatsen är en ändhållplats och det fanns inga andra passagerare i sikte som väntade.Tror ni inte att en j_a typ hade gömt sig bakom hållplatsen ! Jag såg honom i tid så det var bara lägga benen på ryggen.Klockan var fem på e.m !

  1. Jag jobbade i butik på 1960–70 talet. Inte ens i en mardröm kunde man föreställa sig det här:

 3. Utelämnat signalement säger allt. Otvetydiga fakta.

  Men det är vårt fel. I den stund de passerade gränsen till Sverige drabbades de akut av de socioekonomiska faktorer som existerar här.

 4. Vet inte hur det står till med dagens svenska ungdomar men om lusten skulle blivit för stor att bära så aldrig att tre på samma gång fått den lusten för samma flicka. Alltså riktiga svenska grabbar uteslutes härmed.
  Återstår 68 andra, vi plockar bort ytterligare 20 som inte är sektangripna. Så har vi 48 kvar, här tar det stopp enär inte Polisen får föra statistik efter ursprung av individ.
  Alla blir av någon för mig okänd faktor svenskar då de passerat vår gräns, om inte skulle polisen kunna söka i de grupperingar som oftast våldtar och förnedrar.
  Polisen kunde ha det verktyget men får inte, för det är enligt nysvenskt tänkande logiskt att alla är svenskar.
  Någonting de för sitt liv inte vill bli, det utan de är bara ute efter godiset.

 5. Är ett stort boende där vid slakthusområdet för ljugande bidragsbrottslingar som stockholm stad fixat till förmån för dem istället för att lägga energi på svenska invånare som behöver bostad.
  Polisen kan börja där och göra husrannsakan på det och se vad de hittar.
  Hade det varit något annat land än sverige så hade de stått flera tusen personer utanför sådant boende och protesterat efter en sådan här händelse.

 6. Flera utländska män mot ensam kvinna, då ska livstids fängelse i hemlandet alternativt dödsstraff vara standard! Sådana här ska ALDRIG tillåtas att gå lösa i VÅRT land!

 7. Dan prov måste tas. Det skall ingå i Migrationsverkets folkräkning. Alla stora gossebarn skall kallas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: