Jonas Sjöstedt (V) startar företag som Veronica Palm (S)

KORRUPTION. Jonas Sjöstedt, den avgående vänsterledaren gör som många före honom. Startar företag för att få behålla inkomstgarantin från riksdagen.

En nöjd Jonas Sjöstedt. Bild från Vänsterpartiet

Jonas tänker troligtvis ha sitt nya företag till att samla pengar på hög, inkomstgarantin från riksdagen ska nämligen minska om man får lön från något annat ställe. Rundar man reglerna och låter eventuella extra intäkter från föredrag, böcker och annat stanna i företaget så rullar pengarna från riksdagen in varje månad. Veronica Palm (S), Fredrik Reinfeldt (M) och Göran Persson (S) samt många fler har utnyttjat reglerna på samma sätt och när det gäller egna fördelar är riksdagen duktig på att behålla dem.

-Pettersson säger dock att det känns värre när en f.d. partiledare för ett parti som enligt sina stadgar vill förstatliga privata tillgångar använder systemet till att berika sig själv…

Herr Sjöstedt tillhör det gäng som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Jonas Sjöstedt (V) startar företag som Veronica Palm (S)

  1. I kommunistisk anda säger man de ädlaste saker och skapar en jättegloria kring sin person men en tung jättegloria är tung att bära och hamnar ofta på sned.

  2. Men, jag förstår inte, Jonas Sjöstedt är väl fortfarande riksdagsledamot? Kan han bara skita i det för att åka till Vietnam? Vore tacksam om någon här kunde upplysa mig

  3. Att säga en sak, men göra en annan kallas hycklare i min värld.
    Även kommunister har kapitalistiska ideal, när det gynnar dom själva.

  4. Jag känner bara ett djupt förakt för dessa personer. Hur kan de ens se sej i spegeln och känna sej nöjda?

  5. Kommunister är väl alltid lögnare?
    De påstår en sak och lever för en annan!

    Konstigt bara att någon tror på en
    kommunist !

    Alla mänskliga individer är egoister!
    Många förstår inte det !

  6. Alla jävla partier har skojare. Enda gången alla partier är överens är när de ska höja sina arvoden. Jävla pack allihop

  7. En vänsterpartist är inte anställningsbar. Antingen då är dom företagare (bidragsföretag) eller politiker som lever på bidrag.

    • Självklart så borde Politiker ha samma regler som alla andra, men de har ju själva satt regelsystemet och nyttjar det pga att det inte finns Riksrätt i Sverige som kan korrigera idiotiska politiska beslut som gynnar avarterna !

    • Nej. Det finns heder och stolthet. I det fallet är miljöpartisten Gustav Fridolin ett föredöme.
      Något är betänka för den ogode Jonas.

  8. Ja sådana är de kommunister och annat patrask. Att folk orkar lyssna på dem och än mindre rösta in dem i tryggheten. Mycket snack och liten verkstad.

  9. Jonas kommer aldrig att slå bedragaren och mutkolven Fredrik Reinfeldts summor men Jonas kommer säkert att slå Veronica Palms summor i deras byrålådeföretag.

  10. Jag hajade riktigt till när jag såg rubriken. Jag trodde Jonas Sjöstedt skulle ha firma ihop med Veronica Palm. Men varför inte. Man behöver inte vara gifta för att hålla på samma lag. Inte ens att ha för sig som Fyrtornet och Släpvagnen.

    Outgrundliga är politikernas vägar. I skumrasket är alla sossar grå. Även röda, gröna, bruna och blå.

  11. V Vedervärdiga hycklare.

    Fy fan 😡 för dessa avskyvärda människor !

    Det ser man, det var bara tomma ord, och beter sig själva som värsta kapitalisten….som denna hycklare/lömska gubbe, förtalade och kallade hemska människor.

    LÄGG NER VÄNSTER KOMMUNIST PARTIET….ÄCKLIGA HYCKLARE 🤮

Kommentera