Brutala rån i Södermanland

BROTTSLIGHET. En 15-årig kille rånades och en jämnårig misshandlades av fem andra i centrala Flen vid midnatt.Gärningspersonerna tog ett smycke av en av killarna, enligt polisen som utreder händelsen som rån och grov misshandel.

I Strängnäs rånades en person av två andra vid 03-tiden natten till söndag. Offret blev nedslagen och rånad på sin plånbok som innehöll bankkort och id-kort, enligt polisen, som har inlett en förundersökning om grovt rån.

Polisen

– Pettersson säger att det är bara två händelser i Södermanlands län och polisen rapporterar långt ifrån allt. Vi har dessutom 21 län i Sverige och jag hittar inga signalement på rånare, mördare och våldsamma knivmän…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Brutala rån i Södermanland

  1. Vad är det för fel med dagens svenske man?
    Hade det som sker nu då jag växte upp säg 1955 skett, då hade i en mindre ort några stadiga karlar gjort ett besök hos de familjer som hyste odågorna.
    Det hade skett efter hare eller rådjurs jakten, gubbarna med bössorna på axeln, hade talat om att vad deras avkomma gjort inte skulle upprepas.
    Att vad han stulit skulle lämnas tillbaka och grabben som blivit rånad skulle ges en ursäkt.
    Inget annat,ingen polisanmälan eller att blanda in kommunen var inte lönt för på den tiden var vi fria från de styret som finns idag.

    Allt detta som sossarna genomfört har varit för att fånga svenskar i bidragsfällan bara för att tillförsäkra sig makten, inte makten till att förbättra Sverige utan för att stärka sin maktställning.

  2. Nu kanske föräldrarna röstar på andra partier än 7-klövern. Eller gillar de att barnen blir rånade och kränkta.

  3. Skulle Pettersson för statistik över rån och överfall under hot,skulle inget annat få plats….Enbart i min lilla håla har senaste två dygnen inträffat minst fem !!

  4. Varför vill Stefan Löfven så gärna vara ledare för ett folk som
    han uppenbart inte tycker om, det måste vara så, för annars
    hade han väl reagerat när Svenskar faller offer för dessa fega
    individer?

  5. Fem stycken rånar en? Dessa fega amöbor är inga hjältar
    blott ynkliga kräk.

    Ingen ska förvänta sig att Stefan Löfven reagerar, han vågar
    inte att uttala, trots att han vet att Islam är en ondskefull
    religion, vi har en usel regering, och dom är skyldig till all
    denna jävelskap som sker i Sverige idag tillsammans med
    Fredrik Reinfeldt. Döm dem hårt!

  6. Rån har blivit förminskade av någon anledning trots att det är grova kriminella brott och kräver naturligtvis rättvisa straff och nödvändiga signalement om vi ska få kalla oss rättsstat. Må vi få komma bort från detta skyddande av kriminella. Jag förstår inte att det finns stöd för det fortfarande. Om rånarna är under 18 ska föräldrarna ta skadeståndsansvaret och utvisningsbeslut där det är möjligt. Jag förstår inte hur Sverige kan befolkas av så många kriminella.

    • Importerar Stefan araber till Sverige, så importeras samtidigt även arabisk kultur d.v.s. hög kriminalitet. Men, detta samband verkar inte Stefan förstå. Därför utgör Stefan idag en riskfaktor för det en gång så trygga Sverige.

  7. 5 mot 1. Något säger mig att detta utfördes av invasiva arter från Mellanöstern eller Somalia.
    Definition enl Vikipedia:
    ”En invasiv art är en art som introducerats till områden utanför sitt ursprungliga utbredningsområde, som sprider sig av egen kraft, som skadar ekosystemet som de introducerats till, hotar den biologiska mångfalden, har negativa effekter på jordbruk och dylikt, åstadkommer ekonomisk skada, eller påverkar hälsan negativt hos djur och människor.
    Invasiva arter kan ha introducerats oavsiktligt eller avsiktligt”.

  8. Inget signalement är också ett signalement.
    Läste just i Kvällsposten en man i Karlshamn rånad och hotad med knivliknande föremål på plånbok och kontokort.
    I Landskrona kvinna misshandlad.

Kommentera