Vänsterpartiet har valt Nooshi Dadgostar till ny partiledare

INRIKES. Vänsterpartiet har valt Nooshi Dadgostar till ny partiledare efter Jonas Sjöstedt. Dadgostar var valberedningens förslag och valdes enhälligt.

Nooshi Dadgostar

Jonas Sjöstedt har lett Vänsterpartiet i åtta år. – Det här är det största förtroendet en människa kan få, sa Dadgostar direkt efter valet.

Dadgostar kommer att hålla sitt första linjetal som partiledare under söndag som avslutning på kongressen. I och med valet av Dadgostar har Sverige nu för första gången en majoritet kvinnliga partiledare.

Mehrnoosh ”Nooshi” Dadgostar, är född 1985 i Ängelholm, hennes föräldrar kommer från Iran. Nooshi har varit vice ordförande i ung vänster, lokalpolitiker, har läst juridik vid Stockholms universitet samt läst affärsjuridik vid Southamptons universitet i England. Sedan 2014 är hon riksdagsledamot för V.

I bloggens arkiv står det inte mycket, mer än att Nooshi Dadgostar är inblandat med eller utan egen förskyllan, i det som normalt kallas vänskapskorruption…

Jeander – Nooshi Dadgostar i Jonas Sjöstedts fotspår

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Vänsterpartiet har valt Nooshi Dadgostar till ny partiledare

  1. I klartext, så är hon en representant för den politiska ideologi som genom historien mördat flest antal människor. Islam gör idag allt för att avancera till en andraplats.

    • ”Tio i topp” för totalitära morbida ideologier ser ut som följer;

      3) Nazismen 11 – 17 miljoner döda under 12 år
      2) Kommunismen 125 miljoner döda under 100 år
      1) Islamismen 250 miljoner döda under 1400 år

      Vi kan konstatera när det gäller ”effektivitet” är listan den omvända. Vad beträffar ”vinnaren” så är offren oftast andra islamister av en lite annorlunda tolkning. Oftast men långt ifrån alltid.

Kommentera