Äntligen, förtjänsten lite längre fram har dykt upp

INVANDRING. 500 miljoner kronor per år. Så mycket tjänar Sandvikens kommun på invandringen enligt en ny rapport. Enligt Dagens Nyheter innebär det i genomsnitt att kommunen drar in 145.000 kronor per person och år på bland annat produktionsvärden och hyresintäkter. – Eftersom vi har jobbat en hel del med integration och flyktingmottagning har vi sedan länge haft klart för oss att över tid blir majoriteten av de som flyttar till Sandviken förvärvsarbetande. Nu fick vi siffror på det, säger Leif Jansson, chef för arbetsmarknads- och trafikförvaltningen, till tidningen.

Det var i maj 2014 som rapporten kom, att Sandviken, en kommun med 40.000 invånare tjänade 500 miljoner om året på invandringen. I september skulle det vara val och det var ingen hejd på hur duktiga invandrarna var.

-Pettersson säger att det var naturligtvis bluff från början till slut och Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski har än idag inte bett om ursäkt.

Vi har genom åren fått många rapporter om Sandvikens invandring och ekonomi som är katastrofal.

Igår presenterade Sveriges Radio att, ”med rekordmånga extratjänster, 415 st, som finansieras av staten, har Sandvikens kommun lyckats bryta 10-års ökande arbetslöshet bland utrikes födda”.

Alltså ”10 års ökande arbetslöshet bland utrikes födda”, arbetslösheten bland invandrare var enorm även då Sandvikenrapporten skrevs.

Sedan undrar i varje fall jag ur många svenskar som fått gå för att ge 415 invandrare subventionerade arbeten?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Äntligen, förtjänsten lite längre fram har dykt upp

  1. när de fick sådant enormt överskott per nyanländ kan man hoppas att de spara detta överskott till bistrare tider!!
    men överskottet bestod och består enbart med lögner och det går inte att spara, men kommer finnas kvar som den största lögnen mot svenska folktet

  2. Förtjänsten tar väl slut efter de 2 år kommunen får bidrag antar jag…
    (Eftersom våra politiker inte verkar veta hur verkligheten ser ut blir det en del fantasi-politik)

  3. I Sandviken går staten alltså in med 2 års betald lön för personal inom kommunal vård och omsorg så att kommunen själva slipper betala för arbetskraften. Lönsamhet enligt denna Sosse-kommun är alltså när andra skattebetalare får stå för notan för Sandvikens kommunala verksamhet. Ungefär som med Malmö

  4. Välkommen till vänsterfeministernas land, här all logik och sanning har bytts ut mot lögner och svek mot den inhemska befolkningen.
    Tvångströja till alla som röstar på något annat än Sverigedemokraterna, nästa gång det är val.

  5. Varför är det nästan bara slemmiga kärringar i övre medelåldern som är positiva till galenskapen…Hmm………….

  6. Förbannade lögnare och hypokrater i Soros ledband. Dom har inte ens nog skam att be om ursäkt för deras direkta lögner åt allmänheten.

  7. Turordningsreglern som gäller: Inget kan, aldrig arbetat får jobbet. Den som har kunskap och erfarenhet UT.

Kommentera