Fan också Anders

ISLAM. Minst tre terrordåd mot Frankrike idag. Vi får se var det slutar. – Pettersson håller inte med Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg.

  • I Nice knivskars tre personer till döds vid en kyrka i centrala delarna av staden vid niotiden i morse. Flera är skadade. Gärningsmannen gripen.
  • I utkanten av Avignon i södra Frankrike har polis skjutit ihjäl en man som ska ha hotat människor med ett handeldvapen.
  • I Saudiarabien i Jedda har en man gripits efter att ha gått till attack mot Frankrikes konsulat i staden. En säkerhetsvakt vid konsulatet ska ha skadats i dådet, men inte livshotande.
  • Fransk terrorhotsnivå har höjts till högsta möjliga.

Minns du Anders?

Anders, kommer du ihåg att Aftonbladet stod på Hitlers sida under andra världskriget?

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.

Vems sida står du och Aftonbladet på idag Anders?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Fan också Anders

  1. Det värsta är att många tiotusentals individer inom Sveriges gränser köper landsförrädarnas organ, Aftonslasket, Lögnpressen och Dagens Nonsens.

    Det, är det som oroar. = Uppfattningen om världen runt omkring gemene svensk.

  2. Rosevins-Anders som suveräna Christer på alternativa media Swexi-TV kallar A.L för !

  3. Och Stefan Löfven mörkar som vanligt när hans muslimska kompisar är ute och mördar. Han sticker bara fram sitt fula tryne och skriker när det är någon kristen som får spel.

  4. Korkade journalister och politiker. Detta fattade Åkesson för 20år sedan. Låt Åkesson styra Europa så det blir någon ordning.

  5. Klippen ovan säger ju allt om den skitblaskan. Hur kan nån vettig människa som har alla hästar hemma lägga 1 kr på denna pissblaska ?

  6. Socialister är allierade med muslimerna i deras kamp att krossa det västerländska kristna demokratiska samhället.
    Aftonbladet är en socialistisk tidning. Svårare än så är det inte.

    Socialismen och islam har många gemensamma beröringspunkter, det är därför de kommer så bra överens.

  7. Hur länge ska aftonbladet få sprida lögner som det passar dom ?? Lägg ner blaskan och detsamma gäller de flesta dags och kvällstidningar som i decennier spridit sin vänstervridna smörja över landet.

  8. AL är anställd som desinformatör till de lägst begåvade av Aftonslaskens lösnummerköpare,vilket inte säger lite !! 😉

    • Spelar inte så stor roll vad folk läser om de inte kommer ihåg vad de läst. Verkar som Lindberg har vissa brister i hjärnkapaciteten

Kommentera