Tommie Lindhs föräldrar: ”Och där skulle vi börja ett nytt liv utan vår son”

BROTTSLIGHET. Tommies föräldrar säger att det inte har gått att komma igen i livet efter att deras son mördades. Tommie älskade Sverige.

Gärningsmannen Abubaker mördade Tommie för en SD-keps. Tommie försökte stoppa en våldtäkt när han höggs ihjäl.

Gärningsmannen Abubaker Awad Mohamed skrattade när han kunde konstatera att han hade mördat Tommie Lindh, under rättegången vek Abubaker pappersplan i rätten.

Om Tommie Lindh på bloggen…

– Pettersson låter justitieminister Morgan Johansson (S) tala…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Tommie Lindhs föräldrar: ”Och där skulle vi börja ett nytt liv utan vår son”

  1. Det finns definitivt inga kategorier människor som jag avskyr mer än politiker och individerna inom det så kallade rättsväsendet.

    Gud ska veta hur mycket jag hatar dessa landsförrädare! För det är det de är: Landsförrädare.

  2. Tommies Far säger en sak som dom som kallar alla oliktänkande (SDoch AFS) för rasister inte har förstått.Man accepterar alla kulörer på människor då det inte är det viktiga.Det är hur du är och uppträder som människa.Beter man sig som ett svin,ja då blir det svårt med acceptansen.Förväntar man sig att få allt serverat och bara kräver mer och mer då har man väldigt svårt också med den acceptansen.Människor som vill smälta in och är nyfikna på oss och våra seder och bruk får aldrig några problem.Problem är det däremot med dom som inte vill ha något med oss att göra på något sätt.Så vem är det egentligen som är rasist ? Dom som isolerar sig och vill bo och leva som i sitt hemland och inte ha mer en nödvändig kontakt med oss ”kuffar ” det är väl dom som är dom värsta rasisterna eller hur ?

  3. Logiskt sett borde strafftiden inte kopplas till datum för frisläppning. Likt när en person går i borgen för ett lån med konsekvenser för borgensmannen ifråga om lånet inte betalas så borde det finnas någon som går i borgen för dömda mördare, våldtäktsmän o.s.v. när strafftiden gått ut och ett frisläppande är på väg att ske.

    I min värld ska det inte kunna finnas brottslingar som upprepar sina brott efter varje törn. Brottslingen får INTE släppas ut om det finns risk för att han upprepar sina brott.

    I min värld ska laglydiga människor kunna gå ut på gatan vid vilken tid på dygnet som helst utan att riskera att mörda eller våldtas.

  4. Har just sett Exakt 24s intervju med Tommies föräldrar.
    Jag känner djupt för Tommies föräldrar och syster, men vad jag än känner så är det ej möjligt att känna som dem.
    Att mordet på Tommie och många andra unga som har fått sätta livet till på grund av broilerpolitikers totala brist av insikt i vad mångkultur kan ställa till med, gör det ännu svårare att förstå tanklösheten hos våra folkvalda.
    Att höra hur SVT förbjuder dem att visa sin sons namn på en tröja är ett
    ohyggligt nedvärderande av en svensk ung man, som borde leda till åtal.
    Vad har vi kvar av VÅRA rättigheter längre, både Nordkorea och det tidigare DDR ligger i lä för våra PK medier.

Kommentera